Chat with us, powered by LiveChat 50 dages tilfredshedsgaranti - ombyt din madras for 1 kr. 50 dages tilfredshedsgaranti - ombyt din madras for 1 kr.– Sengefabrikken

50 dages fasthedsgaranti

Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden fra 1 kr.

Har I en fysisk butik, hvor man kan prøve jeres senge? Nej - vi har sparet de fysiske butikker væk og er i stedet 100 % online. Du er dog i trygge hænder med vores 50 dages "tilfredshedsgaranti", hvor du har dit eget soveværelse som fysisk butik. Vi tilbyder således, at du kan afprøve din nye seng derhjemme i helt op til 50 dage og ombytte fastheden for blot 1 kr., hvis den imod forventning er enten for fast eller for blød. 

Vi producerer hver eneste seng fra bunden, og leverer den direkte fra fabrikken til dig. Dette - kombineret med at det typisk tager 2-4 uger for kroppen at vænne sig til en ny seng - betyder, at det ikke er unormalt, hvis du fra start af føler, at din nye seng er til den faste side. Det kan være, at du er skiftet fra en ældre - og dermed automatisk blødere - seng til en helt ny seng, hvor alt lige fra fjedre til polstring er fabriks-nyt, hvilket selvsagt kræver en tilvænningsperiode. Derfor tilbyder vi ombytning i helt op til 50 dage efter levering; på denne måde kan du i ro og mag vurdere sengen og fastheden af sengen hjemme i vante omgivelser.

Vi har fjernet stresset og den aggressive sælger i butikken - i stedet er det bare dig og din nye seng derhjemme i trygge rammer. Så nemt og bekvemt mener vi, at det skal være at købe ny seng! 

Hvad koster det at ombytte fastheden?

1 krone - ingen skjulte fragtomkostninger eller håndteringsgebyrer. For 1 krone afhenter vi din gamle/brugte madraskerne, og leverer en ny til dig. Ombytningen finder naturligvis sted på din adresse. 

Bestil en ombytning her: 

Er du i tvivl om specifikationerne på din madras? Så ring eller skriv endelig til os, så vi kan hjælpe dig i mål med den rigtige bestilling. 

Kerne med skumpolstring:

80x200 cm. - KLIK HER.

80x210 cm. - KLIK HER

90x200 cm. - KLIK HER

90x210 cm. - KLIK HER.

100x200 cm. - KLIK HER.

105x210 cm. - KLIK HER.

120x200 cm. - KLIK HER.

140x200 cm. - KLIK HER.

Kerne med latexpolstring:

80x200 cm. - KLIK HER.

80x210 cm. - KLIK HER.

90x200 cm. - KLIK HER.

90x210 cm. - KLIK HER.

100x200 cm. - KLIK HER.

105x210 cm. - KLIK HER.

120x200 cm. - KLIK HER.

140x200 cm. - KLIK HER.

Regler og betingelser

Det koster 1 kr. at ombytte - beløbet dækker over levering, ny madras og returfragt af den brugte madras.

Ombytning af fasthed for 1 kr. gælder kun én ombytning pr. ordre - dvs. én ombytning af én madraskerne. Hvis du skal have ombyttet begge dine madraskerner i en dobbeltseng, så vil det koste 500 kr. for kerne nummer to (og dermed 501 kr. for ombytning af fastheden i hele sengen). 

Ombytning af fasthed for 1 kr. gælder kun ved ombytning til samme type madras - dvs. fra Fast til Medium eller fra Medium til Fast. Hvis du ønsker at ombytte fra Fast til Xtra Fast, så ombytter du til en anden type madras (med multipocket fjedre). Dette vil koste det normale opgraderingsgebyr.

Hvis du ønsker at ombytte fra en Xtra Fast til en Fast el. Medium, så refunderes købsdifferencen ikke. 

Det er kun selve madraskernen, der ombyttes. Du skal altså lyne betrækket af og genbruge dette på din nye madras.

Madraskernen skal være forsvarligt emballeret i den originale emballage, når fragtmanden ankommer med den nye. Herudover skal din ordrebekræftelse være tapet udenpå emballagen, så vi nemt kan registrere den i vores system. 

Leveringstiden på den nye madraskerne vil som udgangspunkt være den samme som ved sengen i første omgang. 

* Ombytning af madraskerner i specialmål er ikke inkluderet i de 50 dages fasthedsgaranti. Hvis du ønsker at ombytte en kerne i specialmål, så kontakt os endelig, så vi kan være behjælpelige med at finde en pris på din nye madraskerne.

Hvad kigger du efter?

INDKØBSKURV