Chat with us, powered by LiveChat Boxmadrasser Tilbud - Spar over 60 % på danske boxmadrasser Boxmadrasser Tilbud - Spar over 60 % på danske boxmadrasser– Sengefabrikken

Boxmadras Tilbud

På denne side har vi samlet vores bedste boxmadras tilbud, således du hurtigt kan danne dig et overblik over aktuelle priser og besparelser.

En boxmadras er en relativt simpel sengeløsning, som de fleste kender og kan forholde sig til. En boxmadras består således af ben, boxmadras og topmadras. Selve boxmadrassen er det bærende punkt i konstruktionen; alle vores boxmadrasser er derfor produceret med massive trærammer, der resulterer i en lang levetid. At vi kan stå inde for kvaliteten understreges af at du får minimum 15 års garanti imod brud på trærammen.   

Vores boxmadras tilbud spænder bredt fra enkeltmandssenge i størrelse 80x200 cm. og 90x200 cm. til dobbeltsenge i størrelse 180x200 cm. og 210x210 cm. På denne måde kan du med sikkerhed finde en model og størrelse, der passer ind i dit behov. Som sagt har vi samlet de mest populære størrelser på denne tilbudsside, men vi har også mange andre størrelser på tilbud liggende inde på vores kategori med boxmadrasser.

Alle vores serier kommer som udgangspunkt i to variationer; én med pocket fjedre og én med multipocket fjedre (+100 kg.). Om du skal vælge den ene eller den anden type afhænger af din vægt. Vi anbefaler multipocket, hvis du vejer over 100 kg. – hvis din vægt er over 100 kg., så bør du altså kigge på vores boxmadrasser med multipocket fjedre (deraf navnet +100 kg.). Vejer du omvendt under 100 kg., så er en boxmadras med pocket fjedre et rigtig fint valg, da du ikke har behov for de ekstra fjedre.

Det er i øvrigt værd at bemærke at alle vores boxmadrasser på tilbud leveres som komplette løsninger. Der medfølger således altid ben samt valgfri topmadras, hvorfor du altså ikke skal ud og investere i tilbehør ved siden af. Levering til adressen er i øvrigt også inkluderet i prisen.  

Hvad kigger du efter?

INDKØBSKURV