Chat with us, powered by LiveChat Sengefabriksudsalg - Business to Business Sengefabriksudsalg - Business to Business– Sengefabrikken

Business to Business

Hos Sengefabrikken ApS ønsker vi at være leverandør af senge, madrasser og topmadrasser til såvel private som hoteller, campingpladser, feriecentre m.m. Derfor har vi i september 2017 lanceret vores helt nye Business to Business koncept, hvor du kan få hjælp til at vælge og investere i nye soveværelsesprodukter. Som altid er vores koncept helt enkelt; vi ønsker at være bedst og billigst! Derfor behøves du ikke nødvendigvis at købe 10, 20 eller 50 madrasser hos os for at få en lav pris - vi har nemlig lave priser på ALT, uanset mængden.
 

Priskatalog 2017

Vores priskatalog for 2017 er spækket med gode tilbud på boxmadrasser, kontinental senge, topmadrasser og skummadrasser - mange af produkterne kan sågar laves i specialmål, uden at hverken prisen eller leveringstiden ryger i vejret. 
 
Ejer du en virksomhed og vil du gerne have tilsendt vores B2B Priskatalog anno 2017? Så kontakt os på kontakt@sengefabriksudsalg.dk.
 

Hvad kigger du efter?

INDKØBSKURV