Chat with us, powered by LiveChat Elevationssenge Tilbud - Spar over 50 % på danske elevationssenge Elevationssenge Tilbud - Spar over 50 % på danske elevationssenge– Sengefabrikken

Elevationssenge Tilbud

På denne side har vi samlet vores bedste elevationssenge tilbud her og nu – på denne måde kan du hurtigt danne dig et overblik over aktuelle tilbud og i sidste ende gøre den bedste handel. Alle tilbuddene her på siden er mængdebaserede, hvilket vil sige at vi ikke kan sætte en præcis udløbsdato på, da det afhænger af mængden vi sælger. Dette skyldes at vi har købt store partier hjem af materialerne til at producere de enkelte modeller – når lageret er tømt, så udløber tilbuddene.

Elevationssenge på tilbud varierer derfor vidt og bredt; som sagt har vi samlet de bedste tilbud på denne side, men det er ikke ensbetydende med at vi ikke har andre elevationssenge på tilbud. Hvis du ser en model på tilbud i 180x200 cm., så vil den typisk også være på tilbud i alle andre størrelser. Hvis du ikke kan finde den størrelse du er på udkig efter, så kan du altså med fordel slå et smut forbi vores kategori med elevationssenge. Vi har løbende tilbud på størrelser som 90x210 cm., 120x200 cm., og 140x200 cm. - også selvom de ikke umiddelbart figurere herover.

Alle vores elevationssenge er i øvrigt danskproducerede, hvorfor du kan være sikker på, at modtage en seng i absolut topkvalitet. Ydermere bruger vi udelukkende TD4 motorer fra LINAK, hvilket igen er et vidnesbyrd om den høje kvalitet af vores senge. Selvom du sparer op til 50 % og 60 % på elevationssenge på tilbud, så bliver der altså ikke gået på kompromis med brugen af holdbare og pålidelige materialer.

Desuden er det værd at notere sig at du selvfølgelig handler på samme vilkår, uanset om du køber en seng på tilbud eller en seng til normalprisen. Dvs. at du selvfølgelig har mulighed for at ombytte fastheden i op til 30 dage efter levering m.m. På denne måde kan du aldrig gå helt galt i byen med en elevationsseng fra vores sortiment, da det er muligt at justere komforten, efter du har prøvet sengen over en længere periode. Vi mener at dette er den bedste og sikreste måde at handle seng på, da det typisk tager 2-4 uger for kroppen at vænne sig til en ny seng.

Hvad kigger du efter?

INDKØBSKURV