Chat with us, powered by LiveChat Kontinentalsenge Tilbud - Spar over 60 % på danske kontinentalsenge Kontinentalsenge Tilbud - Spar over 60 % på danske kontinentalsenge– Sengefabrikken

Kontinentalsenge Tilbud

På denne side har vi samlet vores bedste og mest aktuelle kontinentalsenge tilbud. Dermed kan du hurtigt danne dig et overblik over de forskellige tilbud, der hitter lige nu – og i sidste ende gøre den bedste handel for dig og dit velvære.

Vi bruger i gennemsnit en tredjedel af vores liv i sengen; derfor er det selvfølgelig vigtigt at du vælger en seng i en ordentlig kvalitet, der giver den korrekte støtte til din krop og dine trykpunkter og samtidig er komfortabel at ligge i. Valget påvirker således både din nattesøvn og dit generelle
helbred, da en god nattesøvn er alfa og omega i forhold til at kunne præstere og fungere om dagen. At ens seng i stigende grad er blevet et møbel, man stolt kan vise frem, har desuden den naturlige konsekvens at det udseendemæssige også spiller en rolle i valget af ny seng.

Alt dette taler til fordel for kontinentalsenge, der er både moderne og stilfulde, imens komforten og støtten ligeledes er helt i top. Det er derfor ingen overraskelse at denne sengetype er vores klart mest populære. Kontinentalsenge tilbud handler i høj grad om at finde den bedste seng til den bedste pris. Vi har som sagt samlet de bedste priser på vores bedste kontinentalsenge her på siden, så du hurtigt kan se, hvad vi har af gode tilbud på senge her og nu.

En kontinentalseng er opbygget af tre individuelle madrasser, der placeres ovenpå hinanden, således man får det, der i fagtermer kaldes en ”sandwich”. Nederst har man kontinentalbunde, imens det ekstra komfortlag tilføres i form af den vendbare springmadras i midten. Øverst på sengen har man – som sædvanligt – en topmadras. At man slider på tre madrasser i stedet for to madrasser har naturligvis en positiv indvirkning på sengens levetid; en kontinentalseng vil altså også typisk være mere holdbar end mange andre sengetyper. Alle vores kontinentalsenge på tilbud leveres desuden som komplette løsninger, hvor alt lige fra sengeben til sengegavl og levering er inkluderet i prisen.

Vores kontinentalsenge tilbud er oftest med store besparelser på helt op til 60%.

Hvad kigger du efter?

INDKØBSKURV