Chat with us, powered by LiveChat Ombytning af Fasthed - Sengefabriksudsalg.dk Ombytning af Fasthed - Sengefabriksudsalg.dk– Sengefabrikken

Ombytning af Fasthed

Ombytning af fasthed - derfor er det en god idé

Er du nervøs for at købe seng online, fordi du ikke har mulighed for at se og prøveligge sengen, inden den bliver leveret? Bare rolig - med vores ombytning af fasthed så har vi nemlig fjernet barrieren ved at handle seng online.

Det tager naturligvis tid at vænne sig til en ny seng; uanset om du skifter hele sengen, springmadrassen eller "bare" topmadrassen, så vil det uundgåeligt tage lidt tid at vænne sig til den nye komfort og støtte. Derfor mener vi ikke at du kan vælge den 100 % rigtige seng ved at prøve 4-5 forskellige senge i 5 minutter af gangen med alt dit tøj på. Faktisk ser vi en tendens til at mange vælger en for blød seng, fordi det føles behageligt i 5 minutter, men omvendt ikke viser sig at give den nødvendige støtte, når først man sover i sengen 6-9 timer hver eneste nat. Vi går derfor i stedet ind og anbefaler senge og fasthed ud fra faktuelle forhold såsom vægt og højde samt mere subjektive forhold som præferencer m.m. På denne måde kan vi qua vores erfaring lede dig ind på den rigtige seng - med de rigtige fjedre og den rigtige støtte - i den rigtige fasthed. Det er kun omkring 1 % af vores kunder, der vælger at ombytte fastheden, hvilket er et klart vidnesbyrd om, at man sagtens kan købe seng online ved at følge vores anbefalinger og ens præferencer.

Hvis det imod forventning "går galt" og du ender med at bestille en seng, der viser sig at være enten for fast eller for blød, så kan du nemt rette op på det ved at benytte dig af vores ombytning af fasthed. Ombytningsretten gør sig gældende i helt op til 30 dage efter levering, hvilket betyder, at dig og din krop får rigeligt med tid til at vænne jer til den nye madras, før I træffer en beslutning. Du kan med andre ord sove i din nye seng - hjemme i dit eget soveværelse - i op til 30 dage og stadig justere fastheden, hvis behovet er der.

Sådan fungerer en ombytning i praksis

Som sagt tager det tid for din krop at vænne sig til en ny seng. Vi anbefaler derfor at du som minimum give din nye seng en tilvænningsperiode på 2-3 uger, førend du beslutter dig for at ombytte fastheden. På denne måde får din krop en fair chance for at vænne sig til den nye seng og komfort, der uundgåeligt vil være anderledes i forhold til, hvad du har været vant til.

Hvis du efter prøveperioden har besluttet dig for at få ombyttet fastheden af din madras, så er det heldigvis nemt og ligetil at få sat en ombytning igang. Således kan du hurtigt og nemt bestille ombytningen via vores hjemmeside, hvor finder links til de forskellige størrelser og modeller herunder. Der er forskel på højde, fjedreantal m.m. fra model til model - det er derfor vigtigt at du bestiller en madras-kerne til den seng du har bestilt i første omgang. 

Er du i tvivl om specifikationerne på din madras? Så ring eller skriv endelig til os, så vi kan slå din ordre op og guide dig frem til den rigtige model. 

Madras med Skumpolstring:

Nordkap, Lyngdal, Trondheim, Kongsberg og Stavanger er alle med skumpolstring.

Madras med Latexpolstring:

Tromsø, Stockholm og Oslo er alle med latexpolstring. 

Før du bestiller en ombytning, så anbefaler vi, at du tager en snak med os (enten via telefon, e-mail eller chat), således vi kan vejlede dig frem til den rigtige fasthed.

Når du har bestilt ombytningen, så sætter vi den nye madras i produktion, hvorefter den bliver leveret hjemme hos dig. Fragtmanden tager naturligvis den gamle madraskerne med retur.

Regler og vilkår

* Det er muligt at bestille en ombytning af fastheden indenfor 30 dage efter levering af sengen.

* Det koster 500 kroner inklusiv fragt, den nye madras og returfragt af den gamle madras, så længe der ombyttes til en madras af samme type, fx. fra en Pocket (Fast) til en Pocket (Medium).

* Såfremt du skal have ombyttet en madras med pocket fjedre til en madras med multipocket fjedre (Xtra Fast), så koster det 1.000 kroner pr. ombytning (da du opgraderer til en dyrere madras med det dobbelte antal fjedre pr. m2).

* Det er kun selve madraskernen, der ombyttes. Du skal altså lyne dit nuværende betræk af og påføre dette betræk på den nye madras.

* Hvis du vælger at ombytte din madras fra “Xtra Fast” til en anden fasthed, så refunderes en eventuel prisdifference ikke.

* Den gamle madraskerne skal være pakket forsvarligt ind i den originale emballage, når fragtmanden ankommer.

Leveringstiden på den nye madras vil være mere eller mindre den samme som leveringstiden på sengen i første omgang. 

     Hvis du er i tvivl, så skriv eller ring endelig til os, så vi kan hjælpe dig. 

    Hvad kigger du efter?

    Indkøbskurv