Boxmadras guide

Komfortabel og enkel sengeløsning

Boxmadrasser er populære - danskernes foretrukne, når de søger en komfortabel, enkel og billig seng. Boxmadrasser benyttes til mange formål; til soveværelset, børneværelset og til teenageren eller sommerhuset. Listen er lang - og det sætter krav til os. Krav om at kunne tilbyde et bredt udvalg af indbydende boxmadrasser i høj kvalitet. For selvom boxmadrassen måske ser simpel ud, er det ikke en dårligere sengeløsning - det har vi gennem nøje udvalgte kvalitetsmaterialer og en gennemtestet opbygning sørget for.

Vores boxmadrasser kommer altid som en komplet løsning. Du får på den måde ikke blot en fjedremadras tilsendt, når du bestiller en boxmadras hos Sengefabrikken. Nej - du får altid en komplet seng med sengeben og komfortabel topmadras leveret helt gratis til din adresse, så du har alt det, du skal bruge lige med det samme - og så du undgår dyre overraskelser eller tilkøb senere hen.

Boxmadrasser til enhver anledning

Vores udvalg af boxmadrasser byder ikke blot på forskellige serier og modeller - nej, vi har også hele 14 forskellige mål lige fra enkeltsenge og trekvartsenge til dobbeltsenge og king-size senge. Og så har vi endda ikke nævnt vores store udvalg af boxmadrasser i specialmål. Vi ved af erfaring, at boxmadrasser bruges i mange sammenhænge, og derfor har vi sørget for altid at have lige præcis den størrelse, du skal bruge.

For at sikre en altid god støtte og komfort samt en holdbar konstruktion i vores boxmadrasser ændrer opbygningen sig en smule, hvis du kigger på dobbeltsenge fra 160 bred og mere. Her består sengen af to individuelle madrasser med en stor topmadras, så det stadig føles og ser ud som en dobbeltseng. Den todelte konstruktion gør det muligt at vælge to forskellige fastheder i madrassen - og det er afgørende, hvis to personer, der ikke vejer det samme, skal sove i sengen.

Design, støtte og komfort efter dine ønsker

Hos Sengefabrikken kan du bygge din drømmeseng. Du kan sidde på farten eller hjemme i sofaen og vælge sengeben, tekstilfarve, fasthed og topmadras - og på den måde justere både design, støtte og komfort så det passer perfekt til dig og dine præferencer. Så snart du har sendt din bestilling afsted til os, sender vi det videre til vores håndværkere, som går i gang med at producere din seng. Når den er klar og kvalitetstjekket, hører du fra os, og derefter fra vores fragtmand, som kontakter dig med et forslag til en leveringsdag. Har du nogle ønsker til levering, så det kan passe ind i din hverdag - kan du altid lade en af vores søvneksperter vide det, så sørger vi for at give det videre til vores fragtmand.

Er du interesseret i opbygningen af vores boxmadrasser? Læs med i vores guide herunder hvor vi giver dig et indblik i boxmadrassens komponenter, og hvad de betyder for din nattesøvn.

Valgfrie sengeben

De er små i det store hele, men betydningsfulde for din søvn og for udseendet på din nye seng; sengebenene. Vi ved godt, at en seng ikke bare er en seng - men at den også i mange tilfælde skal være i det rette design og passe godt ind hjemme hos dig. Derfor kan du hos os altid vælge mellem flere forskellige ben i forskellige højder og tilpasse både udseende og praktik, så det passer perfekt ind i dit hjem og din hverdag.

Til vores boxmadrasser kan du vælge mellem egetræsben, metalben og champagneben.

Har du andre ønsker til eksempelvis højden på sengebenene til din nye seng, er du som altid velkommen til at hive fat i vores kundeservice - så vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at du kan få det lige præcis, som du gerne vil have det.

En kvalitetsmadras med flere vigtige formål

Mens kontinentalsenge og elevationssenge er opbygget med tre madraslag, er vores boxmadrasser kun med to lag af madrasser. På den måde udspringer både stabilitet, komfort, aflastning og støtte fra det samme madraslag. Det stiller naturligvis høje krav til opbygningen af selve boxmadrassen, der skal kunne tjene flere formål, så du får en sund og dyb nattesøvn.

Selve boxmadrassen er opbygget med en massiv ramme i FSC certificeret fyrretræ med stærke bundlameller. Inde i trærammen er to individuelle fjedrelag omgivet af polstring og inddelt i 7 komfortzoner. Trærammen, lamellerne og de zoneinddelte fjedre skaber således de bedst mulige betingelser for en stabil og holdbar madras, der kan yde den mest optimale støtte og behagelige komfort.

Stabil ramme i massivt fyrretræ

Uanset hvilken af vores boxmadrasser du har kig på, kan du være helt sikker på, at de er opbygget med en ramme i massivt og FSC certificeret fyrretræ. Højden på trærammen varierer alt efter serie; Nordkap, Trondheim, Lyngdal og Trysil er med en massiv træramme på 8 cm., Tromsø med en træramme på 11 cm., mens vores luksusserie Stockholm Box er opbygget med en træramme på hele 20 cm. Selvom højden varierer forbliver materialet det samme massive fyrretræ - med andre ord kommer der aldrig noget ud fra vores fabrik, som ikke overholder vores benhårde krav til kvalitet og holdbarhed. Med det sagt er der naturligvis opgraderinger til dig, der har brug for ekstra stabilitet og støtte eller til dig, der blot søger lidt ekstra luksus til din nattesøvn.

Men; jo højere træramme, jo mere stabilitet og holdbarhed. Samtidig bidrager trærammen også til sengens samlede udtryk, som med en højere ramme kan fremstå mere eksklusiv og indbydende.

Du får altid minimum 15 års fabriksgaranti mod brud på trærammen.

 

Stærke lameller skaber et stærkt fundament

Alle boxmadrasserne i vores sortiment er udstyret med minimum 11 stærke bundlameller. Lamellerne holder sammen på konstruktionen og danner i samarbejde med trærammen et stabilt fundament, som tager en del af kroppens belastning, hvilket har en positiv betydning for komforten op gennem hele sengen. Dermed er de stærke bundlameller en vigtig brik, når det kommer til sengens holdbarhed og komfort.

En fjedreopbygning til din sunde nattesøvn

Boxmadrasserne i vores sortiment er alle opbygget med to individuelle fjedrelag; nogle med bonell fjedre nederst og pocket fjedre øverst og nogle med pocket fjedre i både det nederste og øverste fjederlag.

Kombinationen af bonell- og pocket fjedre finder du i vores serier Trondheim, Nordkap, Lyngdal, Trysil og Tromsø. Bonell fjedre er de traditionelle timeglasfjedre, som alle er sammenhængende. Det er en fjedretype, som ikke er i stand til at yde den samme individuelle og dybe støtte som pocket fjedre, men som derimod er særligt kendt for at være hårdføre - dermed sørger de for, at pocket fjedrene i det øverste lag får de bedste betingelser for at gøre det, de er gode til; at yde en sund og dyb støtte til din krop.

Kombinationen med pocket fjedre i begge fjedrelag finder du i vores luksusserie Stockholm Box. Opbygningen er helt unik, og passer perfekt til dig, hvis du har behov for en ekstra dyb støtte i tilfælde af eventuelle skavanker eller rygproblemer.

Fælles for alle vores serier er pocket fjedrene i det øverste fjedrelag, som hver især er indhyllet i en tynd filtpose. På den måde er de, modsat bonell fjedrene, adskilt fra hinanden. Det gør dem i stand til at arbejde individuelt med støtte og aflastning, så hver enkel fjeder bliver til et individuelt støttepunkt, der sørger for en dyb støtte og aflastning af kroppens primære trykpunkter.

De rette fjedre for dig

Hos Sengefabrikken ved vi, at behov er individuelle, og derfor kan du naturligvis vælge mellem flere forskellige fastheder i vores boxmadrasser. Alle vores serier af boxmadrasser findes i tre forskellige fastheder; Medium, Fast og Xtra Fast.

Vi anbefaler desuden Medium, hvis du vejer under 70 kg., Fast hvis du vejer mellem 70 kg. og 95/100 kg. og Xtra Fast hvis du vejer over 95/100 kg.

Når du skal vælge fastheden i din nye seng, spiller dine præferencer også ind - altså hvis du foretrækker en særdeles blød eller hård komfort. Vores sengevejledere er som altid klar på sidelinjen til at vejlede - og så giver vi dig også altid muligheden for at ombytte fastheden af din boxmadras i helt op til 100 dage efter levering.

Optimal aflastning via 7 komfortzoner

Uanset om du vælger Medium, Fast eller Xtra Fast kan du være sikker på, at det øverste fjedrelag er inddelt i 7 komfortzoner. Idet fjedrene arbejder som individuelle støttepunkter, har vi kunne udvikle komfortzoner i madrassen, hvor der tages højde for din krops primære trykpunkter, så de får den aflastning, de har brug for.

Vi har således justeret fjedrene, så du altid får en behagelig og sund støtte omkring blandt andet hofte, skuldre og lænd - så vi sikrer os, at din rygsøjle altid ligger så vandret som muligt, og du kan vågne op veludhvilet og fri for eventuelle smerter.

Fjedrepolstring så du altid ligger behageligt

I designet og udviklingen af vores boxmadrasser er stabilitet, holdbarhed, komfort og støtte altid i fokus. Det er nøgleord, vi arbejder ud fra, og fokuspunkter vi har med i hvert enkelt materiale og komponent i opbygningen af vores senge. Vi ved, at selv de mindste tilføjelser kan gøre en forskel for din søvn - for selvom polstringen omkring fjedrene måske kan virke ligegyldig, så tilfører den sengen et ekstra element, som i kombination med den resterende opbygning bidrager til din nattesøvn - og dermed også til dit overskud, velvære og energi når du er vågen.

Fjedrene er i alle vores boxmadrasser med 25 mm. polstring omkring, så du aldrig ligger direkte på fjedrene, men stadig får den sunde støtte og aflastning derfra. Nordkap, Trondheim, Trysil, Lyngdal og Tromsø er alle polstret med 25 mm. komfortskum omkring fjedrene, mens Stockholm er polstret med 25 mm. hybridskum.

Polstringen med hybridskum i Stockholm har et ekstra niveau af både fleksibilitet og åndbarhed. Fælles for alle vores boxmadrasser er dog, at polstringen sørger for endnu mere komfort, så du altid ligger behageligt, alt imens din krop støttes og aflastes korrekt.

En ekstra luksus til en rolig nattesøvn

Og det er ikke kun polstringen, der er en af de små elementer, som betyder noget for din søvn. Under denne kategori kommer også antiskrid underlaget, som er en fast tilføjelse og en ekstra luksus i alle vores boxmadrasser.

Med et indbygget lag af antiskrid i madraskernens cover holdes madrasserne fastlåste og stabile. Det er helt naturligt, at vi bevæger os i løbet af natten, og med et indbygget lag af antiskrid er du fri for, at dine madrasser rutsjer imens. Underlagets primære formål er således at holde madrasserne stabile, så du får en rolig og dyb nattesøvn uden ekstra og unødvendige opvågninger.

En ny seng til din smag

Hos Sengefabrikken synes vi selvfølgelig, at din søvn er det vigtigste - men vi ved også godt, at en seng er et centralt møbel i dit hjem, som designmæssigt skal passe ind hos dig og din indretning. Derfor finder du hos os et stort udvalg af boxmadrasser med forskellige tekstilfarver, så du kan finde den seng, der passer bedst ind i din smag.

Kan du ikke få øje på den farve, du gerne vil have? Så tag endelig fat i os, så kan vi måske hjælpe dig med at designe din drømmeseng.

Sunde tekstiler så du kan sove trygt

Alle de slidstærke møbeltekstiler der omgiver vores boxmadrasser er Oeko-Tex 100 certificeret, så både du og vi kan sove trygt og sundt. Certificeringen er vigtig for os, da den vidner om, at tekstilerne altid er frie for skadelige stoffer og kemikalier - og derfor også er helt uskadelige for dit helbred.

Tekstiler der kan klare dag og nat

Tekstilerne i vores elevationssenge kan ikke tages af og vaskes i vaskemaskinen, men vi har sørget for, at de alligevel er nemme at vedligeholde. De kan støvsuges og tørres af med en fugtig klud helt uden problemer. Hvis der skulle komme en plet på det, vil du som oftest kunne fjerne det med demineraliseret vand.

Prikken over i'et der fuldender din nattesøvn

Topmadrassen er det øverste lag på vores boxmadrasser. Det er den madras, der fuldender din komfortoplevelse og din nattesøvn - og derfor er det naturligvis også afgørende, at den harmonerer med dine behov og præferencer for komfort.

Vores boxmadrasser kommer altid som en komplet løsning, hvor en komfortabel og støttende topmadras altid er inkluderet. Kun sådan er vi nemlig helt sikre på, at sengens øverste lag, din primære berøringsflade, bidrager positivt til din nattesøvn - præcis som den er udviklet og designet til at skulle.

Danskproducerede boxmadrasser til skarpe priser

Når du har besluttet dig for, hvilken seng der skal hjem til dig og bestilt den her på siden, sender vi dine ønsker direkte videre til vores produktion - og så går vores dygtige danske håndværkere ellers i gang med at sammensætte den. I forbindelse med check-out bliver du præsenteret for forskellige muligheder, når det kommer til levering og betaling. Du kan tilvælge opbæring af din nye seng samt montering af den. Derudover kan du også altid vælge, om du ønsker at betale hele beløbet, så snart sengen leveres, eller om du vil benytte dig af muligheden for afbetaling - vi tilbyder nemlig altid rentefri afbetaling i samarbejde med Santander.

Når din seng er færdig på fabrikken, bliver den hentet af vores fragtmand, som går i gang med at planlægge, hvornår sengen kan leveres til dig. Derefter hører du fra ham med et tilbud om leveringsdag - og passer det ikke så godt, finder I i fællesskab et andet tidspunkt, der passer bedre. 

Kundeservice

Ring på 89 87 82 59

Vi er online alle ugens dage fra 08:00-22:00.

 

Eller udfyld skemaet nedenfor så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Telefon er ugyldig
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt

Boxmadras guide

Komfortabel og enkel sengeløsning

Boxmadrasser er populære - danskernes go to, når de søger en komfortabel, enkel og billig seng. Hos Sengefabrikken ser vi tendenserne; vi ved, hvad vores kunder efterspørger, da vi er så heldige hver dag at være i kontakt med rigtig mange af dem. Boxmadrasser benyttes til mange formål; til soveværelset, børneværelset og til teenageren eller sommerhuset. Listen er lang - og det sætter krav til os. Krav om at kunne tilbyde et bredt udvalg af indbydende boxmadrasser i høj kvalitet. For selvom boxmadrassen måske ser simpel ud, er det ikke en dårligere sengeløsning - det har vi gennem nøje udvalgte kvalitetsmaterialer og en gennemtestet opbygning sørget for.

Vores boxmadrasser er altid en komplet løsning. Du får på den måde ikke blot en fjedremadras tilsendt, når du bestiller en boxmadras hos Sengefabrikken. Nej - du får altid en komplet seng med sengeben og valgfri topmadras leveret helt gratis til din adresse, så du har alt det, du skal bruge lige med det samme - og så du undgår dyre overraskelser eller tilkøb senere hen.

Boxmadrasser til enhver anledning

Vores udvalg af boxmadrasser byder ikke blot på forskellige serier og modeller - nej, vi har også hele 14 forskellige mål lige fra enkeltsenge og trekvartsenge til dobbeltsenge og king-size senge. Og så har vi endda ikke nævnt vores store udvalg af boxmadrasser i specialmål. Vi ved af erfaring, at boxmadrasser bruges i mange sammenhænge, og derfor har vi sørget for altid at have lige præcis den størrelse, du skal bruge.

For at sikre en altid god støtte og komfort samt en holdbar konstruktion i vores boxmadrasser ændrer opbygningen sig en smule, hvis du kigger på dobbeltsenge fra 160 bred og mere. Her består sengen af to individuelle madrasser med en stor topmadras, så det stadig føles og ser ud som en dobbeltseng. Den todelte konstruktion gør det muligt at vælge to forskellige fastheder i madrassen - og det er afgørende, hvis to personer der ikke vejer det samme skal sove i sengen.

Design, støtte og komfort efter dine ønsker

Hos Sengefabrikken kan du bygge din drømmeseng. Altså ikke sådan rigtig bygge - det sørger vores danske håndværkere for. Du kan i stedet sidde på farten eller hjemme i sofaen og vælge sengeben, tekstilfarve, fasthed og topmadras - og på den måde justere både design, støtte og komfort så det passer perfekt til dig og dine præferencer. Så snart du har sendt din bestilling afsted til os, sender vi det videre til vores håndværkere, som går i gang med at producere din seng. Når den er klar og kvalitetstjekket, hører du fra os, og derefter fra vores fragtmand, der kontakter dig med et forslag til en leveringsdag. Har du nogle ønsker til levering, så det kan passe ind i din hverdag - kan du altid lade en af vores søvneksperter vide det, så sørger vi for at give det videre til vores fragtmand.

Er du interesseret i opbygningen af vores boxmadrasser? Læs med i vores guide herunder hvor vi giver dig et indblik i boxmadrassens komponenter, og hvad de gør for din nattesøvn.

Valgfrie sengeben for dine behov

De er små i det store hele, men betydningsfulde for din søvn og for udseendet på din nye seng; sengebenene. Vi ved godt, at en seng ikke bare er en seng - men at den også i mange tilfælde skal være i det rette design og passe godt ind hjemme hos dig. Derfor kan du hos os altid vælge mellem flere forskellige ben i forskellige højder og tilpasse både udseende og praktik, så det passer perfekt ind i dit hjem og din hverdag.

Til vores boxmadrasser kan du vælge mellem egetræsben, metalben og champagneben - og det er også helt op til dig, om de skal være 19 cm. eller 23 cm. Nogle foretrækker en lav seng, mens andre foretrækker en højere - eller måske har brug for ekstra plads under sengen til opbevaring. Vores praktiske behov er individuelle, og derfor giver det kun mening for os, at du har muligheden for at vælge lige nøjagtig de ben, der passer hos dig.

Har du andre ønsker til eksempelvis højden på sengebenene til din nye seng, er du som altid velkommen til at hive fat i vores kundeservice - så vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at du kan få det lige præcis, som du gerne vil have det.

En kvalitetsmadras med flere vigtige formål

Mens kontinentalsenge og elevationssenge er opbygget med tre madraslag, er vores boxmadrasser kun med to lag af madrasser. På den måde udspringer både stabilitet, komfort, aflastning og støtte fra det samme madraslag. Det stiller naturligvis høje krav til opbygningen af selve boxmadrassen, der skal kunne tjene flere formål, så du får en sund og dyb nattesøvn.

Selve boxmadrassen er opbygget med en massiv ramme i FSC certificeret fyrretræ med stærke bundlameller. Inde i trærammen er to individuelle fjedrelag omgivet af polstring og inddelt i 5 komfortzoner. Trærammen, lamellerne og de zoneinddelte fjedre skaber således de bedst mulige betingelser for en stabil og holdbar madras, der kan yde den mest optimale støtte og behagelige komfort.

Stabil ramme i massivt fyrretræ

Uanset hvilken en af vores boxmadrasser du har kig på, kan du være helt sikker på, at de er opbygget med en ramme i massivt og FSC certificeret fyrretræ. Højden på trærammen varierer alt efter serie; Nordkap, Trondheim, Lyngdal og Trysil er med en massiv træramme på 8 cm., Tromsø med en træramme på 11 cm., mens vores luksusserie Stockholm Box er opbygget med en træramme på hele 20 cm. Selvom højden varierer forbliver materialet det samme massive fyrretræ - med andre ord kommer der aldrig noget ud fra vores fabrik, som ikke overholder vores benhårde krav til kvalitet og holdbarhed. Med det sagt er der naturligvis opgraderinger til dig, der har brug for ekstra stabilitet og støtte eller til dig, der blot søger lidt ekstra luksus til din nattesøvn.

Men; jo højere træramme, jo mere stabilitet og holdbarhed. Samtidig bidrager trærammen også til sengens samlede udtryk, som med en højere ramme kan fremstå mere eksklusiv og indbydende.

Du får altid minimum 15 års fabriksgaranti mod brud på trærammen.

 

Stærke lameller giver et stærkt fundament

Alle boxmadrasserne i vores sortiment er udstyret med minimum 11 stærke bundlameller. Lamellerne holder sammen på konstruktionen og danner i samarbejde med trærammen et stabilt fundament, som tager en del af kroppens belastning, hvilket har en positiv betydning for komforten op gennem hele sengen. Dermed er de stærke bundlameller en vigtig brik, når det kommer til sengens holdbarhed og komfort.

En fjedreopbygning til din sunde nattesøvn

Boxmadrasserne i vores sortiment er alle opbygget med to individuelle fjedrelag; nogle med bonell fjedre nederst og pocket fjedre øverst og nogle med pocket fjedre i både det nederste og øverste fjederlag.

Kombinationen af bonell- og pocket fjedre finder du i vores serier Trondheim, Nordkap, Lyngdal, Trysil og Tromsø. Bonell fjedre er de traditionelle timeglasfjedre, som alle er sammenhængende. Det er en fjedretype, som ikke er i stand til at yde den samme individuelle og dybe støtte som pocket fjedre, men som derimod er særligt kendt for at være hårdføre - dermed sørger de for, at pocket fjedrene i det øverste lag får de bedste betingelser for at gøre det, de er gode til; at yde en sund og dyb støtte til din krop.

Kombinationen med pocket fjedre i begge fjedrelag finder du i vores luksusserie Stockholm Box. Opbygningen er helt unik, og passer perfekt til dig, hvis du har behov for en ekstra dyb støtte i tilfælde af eventuelle skavanker eller rygproblemer.

Fælles for alle vores serier er pocket fjedrene i det øverste fjedrelag, som hver især er indhyllet i en tynd filtpose. På den måde er de, modsat bonell fjedrene, adskilt fra hinanden. Det gør dem i stand til at arbejde individuelt med støtte og aflastning, så hver enkel fjeder bliver til et individuelt støttepunkt, der sørger for en dyb støtte og aflastning af kroppens primære trykpunkter.

De rette fjedre for dig

Hos Sengefabrikken ved vi, at behov er individuelle, og derfor kan du naturligvis vælge mellem flere forskellige fastheder i vores boxmadrasser. Alle vores serier af boxmadrasser findes i tre forskellige fastheder; Medium, Fast og Xtra Fast.

I fasthederne medium og fast er det øverste fjedrelag altid opbygget med 220 pocket fjedre pr. m2, mens det øverste fjedrelag i vores xtra fast udgaver er opbygget med 504 multipocket fjedre pr. m2. Multipocket fjedre er mindre i diameteren end pocket fjedre - og derfor får du endnu flere fjedre og individuelle støttepunkter pr. m2. Når kropsvægten fordeler sig ud på flere fjedre, skabes en ekstra fast komfort, som er designet og udviklet til personer med en vægt på over 95/100 kg. Vi anbefaler desuden medium, hvis du vejer under 70 kg., og fast hvis du vejer mellem 70 kg. og 95/100 kg.

Når du skal vælge fastheden i din nye seng, spiller dine præferencer også ind - altså hvis du foretrækker en særdeles blød eller hård komfort. Vores søvneksperter er som altid klar på sidelinjen til at vejlede - og så giver vi dig også altid muligheden for at ombytte fastheden af din boxmadras i helt op til 100 dage efter levering.

Optimal aflastning via 5 komfortzoner

Uanset om du vælger Medium, Fast eller Xtra Fast kan du være sikker på, at det øverste fjedrelag er inddelt i 5 komfortzoner. Idet fjedrene arbejder som individuelle støttepunkter, har vi kunne udvikle komfortzoner i madrassen, hvor der tages højde for din krops primære trykpunkter, så de får den aflastning, de har brug for.

Vi har således justeret fjedrene, så du altid får en behagelig og sund støtte omkring blandt andet hofte, skuldre og lænd - så vi sikrer os, at din rygsøjle altid ligger så vandret som muligt, og du kan vågne op veludhvilet og fri for eventuelle smerter.

Fjedrepolstring så du altid ligger behageligt

I designet og udviklingen af vores boxmadrasser er stabilitet, holdbarhed, komfort og støtte altid i fokus. Det er nøgleord, vi arbejder ud fra, og fokuspunkter vi har med i hvert enkelt materiale og komponent i opbygningen af vores senge. Vi ved, at selv de mindste tilføjelser kan gøre en forskel for din søvn - for selvom polstringen omkring fjedrene måske kan virke ligegyldig, så tilfører den sengen et ekstra element, som i kombination med den resterende opbygning bidrager til din nattesøvn - og dermed også til dit overskud, velvære og energi når du er vågen.

Fjedrene er i alle vores boxmadrasser med 25 mm. polstring omkring, så du aldrig ligger direkte på fjedrene, men stadig får den sunde støtte og aflastning derfra. Nordkap, Trondheim, Trysil og Lyngdal er alle polstret med 25 mm. skum omkring fjedrene, mens Tromsø og Stockholm er polstret med 25 mm. latex.

Det er vores luksusserier, der har latexpolstringen, fordi det tilfører sengen et ekstra niveau af både fleksibilitet og åndbarhed, da latex er et naturligt materiale med en effektiv varmeafledning. Fælles for alle vores boxmadrasser er dog, at polstringen sørger for endnu mere komfort, så du altid ligger behageligt, alt imens din krop støttes og aflastes korrekt.

En ekstra luksus til en rolig nattesøvn

Og det er ikke kun polstringen, der er en af de små elementer, som betyder noget for din søvn. Under denne kategori kommer også antiskrid underlaget, som er en fast tilføjelse og en ekstra luksus i alle vores boxmadrasser.

Med et indbygget lag af antiskrid i madraskernens cover holdes madrasserne fastlåste og stabile. Det er helt naturligt, at vi bevæger os i løbet af natten, og med et indbygget lag af antiskrid er du fri for, at dine madrasser rutsjer imens. Underlagets primære formål er således at holde madrasserne stabile, så du får en rolig og dyb nattesøvn uden ekstra og unødvendige opvågninger.

En ny seng til din smag

Hos Sengefabrikken synes vi selvfølgelig, at din søvn er det vigtigste - men vi ved også godt, at en seng er et centralt møbel i dit hjem, som designmæssigt skal passe ind hos dig og din indretning. Derfor finder du hos os et stort udvalg af boxmadrasser med forskellige tekstilfarver, så du kan finde den seng, der passer bedst ind i din smag.

Kan du ikke få øje på den farve, du gerne vil have? Så tag endelig fat i os, så kan vi måske hjælpe dig med at designe din drømmeseng.

Sunde tekstiler så du kan sove trygt

Alle de slidstærke møbeltekstiler der omgiver vores boxmadrasser er Oeko-Tex 100 certificeret, så både du og vi kan sove trygt og sundt. Certificeringen er vigtig for os, da den vidner om, at tekstilerne altid er frie for skadelige stoffer og kemikalier - og derfor også er helt uskadelige for dit helbred.

Tekstiler der kan klare dag og nat

Tekstilerne i vores elevationssenge kan ikke tages af og vaskes i vaskemaskinen, men vi har sørget for, at de alligevel er nemme at vedligeholde. De kan støvsuges og tørres af med en fugtig klud helt uden problemer. Hvis der skulle komme en plet på det, vil du som oftest kunne fjerne det med demineraliseret vand.

Prikken over i'et der fuldender din nattesøvn

Topmadrassen er det øverste lag på vores boxmadrasser. Det er den madras, der fuldender din komfortoplevelse og din nattesøvn - og derfor er det naturligvis også afgørende, at den harmonerer med dine behov og præferencer for komfort.

Vores boxmadrasser kommer altid som en komplet løsning, hvor en valgfri topmadras altid er inkluderet. Kun sådan er vi nemlig helt sikre på, at sengens øverste lag, din primære berøringsflade, bidrager positivt til din nattesøvn - præcis som den er udviklet og designet til at skulle.

Du har således altid muligheden for at vælge frit mellem en topmadras med henholdsvis trykaflastende memory skum eller fast og åndbar latex.

Åndbar latex

Den første mulighed er latex, som passer perfekt til dig, der foretrækker en fast komfort. Latex materialet yder en progressiv komfort, og skubber igen fremfor at give efter. På den måde bevares overfladen jævn, så ryggen ikke synker ned i madrassen, men i stedet forbliver vandret. Samtidig er latex særligt kendt for at være åndbar og ventilerende - og du får således her en madras, der altid sørger for effektiv varmeafledning og en kølende overflade.

Trykaflastende memory skum

Den anden valgmulighed er vores topmadras med memory skum (celcius). Du bør vælge celcius topmadrassen, hvis du foretrækker en mere blød komfort. Sådan en komfort hvor du føler dig omfavnet af sengen, fordi kroppen behageligt synker ned i madrassen og aflastes på bedst mulig vis.

Almindelig luksus eller opgraderet luksus

Du kan altid vælge mellem memory skum og latex - uanset hvilken af vores boxmadrasser, du har kig på. Der er dog også forskel på, hvilken topmadras der hører til hvilke serier. Trondheim, Lyngdal, Nordkap og Trysil er udstyret med vores standard topmadras, mens vores mere luksuriøse serier som Tromsø og Stockholm er udstyret med vores LUX topmadras.

Forskellen på de to ligger i selve madraskernen; vores standardmodeller er med en 40 mm. madraskerne, mens vores LUX topmadras er med en kerne på 60 mm. Samtidig er LUX topmadrasser med et naturligt betræk med bambusfibre, som resulterer i et mere åndbart og ventilerende cover. Det er på den måde opgraderinger, der er med til gøre vores LUX udgave mere komfortabel og behagelig - og vi anbefaler derfor især vores serier med LUX topmadrassen til dig, der har behov for ekstra støtte og komfort - eller dig der bare gerne vil have en lidt mere luksuriøs boxmadras.

Danskproducerede boxmadrasser til skarpe priser

Når du har besluttet dig for, hvilken seng der skal hjem til dig og bestilt den her på siden, sender vi dine ønsker direkte videre til vores produktion - og så går vores dygtige danske håndværkere ellers i gang med at sammensætte den. I forbindelse med check out bliver du præsenteret for forskellige muligheder, når det kommer til levering og betaling. Du kan tilvælge opbæring af din nye seng samt montering af den. Derudover kan du også altid vælge, om du ønsker at betale hele beløbet, så snart sengen leveres, eller om du vil benytte dig af muligheden for at betale over 10 eller 20 måneder - vi tilbyder nemlig altid rente- og gebyrfri afbetaling i samarbejde med Santander.

Når din seng er færdig på fabrikken, bliver den hentet af vores fragtmand, som går i gang med at planlægge, hvornår han kan levere sengen til dig. Derefter hører du fra ham med et tilbud om leveringsdag - og passer det ikke så godt, finder I i fællesskab et andet tidspunkt, der passer bedre. 

Kundeservice

Ring på 89 87 82 59

Vi har åbent alle ugens dage fra 08:00-22:00.

 

Eller udfyld skemaet nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Telefon er ugyldig
Tak, vi kontakter dig hurtigst mulig

INDKØBSKURV (0)

Du har ingen produkter i indkøbskurven