Boxmadras guide

Komfortabel og enkel sengeløsning

Boxmadrasser er populære - danskernes foretrukne, når de søger en komfortabel, enkel og billig seng. Boxmadrasser benyttes til mange formål; til soveværelset, børneværelset og til teenageren eller sommerhuset. Listen er lang - og det sætter krav til os. Krav om at kunne tilbyde et bredt udvalg af indbydende boxmadrasser i høj kvalitet. For selvom boxmadrassen måske ser simpel ud, er det ikke en dårligere sengeløsning - det har vi gennem nøje udvalgte kvalitetsmaterialer og en gennemtestet opbygning sørget for.

Vores boxmadrasser kommer altid som en komplet løsning. Du får på den måde ikke blot en fjedremadras tilsendt, når du bestiller en boxmadras hos Sengefabrikken. Nej - du får altid en komplet seng med sengeben og komfortabel topmadras leveret helt gratis til din adresse, så du har alt det, du skal bruge lige med det samme - og så du undgår dyre overraskelser eller tilkøb senere hen.

Boxmadrasser til enhver anledning

Vores udvalg af boxmadrasser byder ikke blot på forskellige serier og modeller - nej, vi har også hele 14 forskellige mål lige fra enkeltsenge og trekvartsenge til dobbeltsenge og king-size senge. Og så har vi endda ikke nævnt vores store udvalg af boxmadrasser i specialmål. Vi ved af erfaring, at boxmadrasser bruges i mange sammenhænge, og derfor har vi sørget for altid at have lige præcis den størrelse, du skal bruge.

For at sikre en altid god støtte og komfort samt en holdbar konstruktion i vores boxmadrasser ændrer opbygningen sig en smule, hvis du kigger på dobbeltsenge fra 160 bred og mere. Her består sengen af to individuelle madrasser med en stor topmadras, så det stadig føles og ser ud som en dobbeltseng. Den todelte konstruktion gør det muligt at vælge to forskellige fastheder i madrassen - og det er afgørende, hvis to personer, der ikke vejer det samme, skal sove i sengen.

Design, støtte og komfort efter dine ønsker

Hos Sengefabrikken kan du bygge din drømmeseng. Du kan sidde på farten eller hjemme i sofaen og vælge sengeben, tekstilfarve, fasthed og topmadras - og på den måde justere både design, støtte og komfort så det passer perfekt til dig og dine præferencer. Så snart du har sendt din bestilling afsted til os, sender vi det videre til vores håndværkere, som går i gang med at producere din seng. Når den er klar og kvalitetstjekket, hører du fra os, og derefter fra vores fragtmand, som kontakter dig med et forslag til en leveringsdag. Har du nogle ønsker til levering, så det kan passe ind i din hverdag - kan du altid lade en af vores søvneksperter vide det, så sørger vi for at give det videre til vores fragtmand.

Er du interesseret i opbygningen af vores boxmadrasser? Læs med i vores guide herunder hvor vi giver dig et indblik i boxmadrassens komponenter, og hvad de betyder for din nattesøvn.

Valgfrie sengeben

De er små i det store hele, men betydningsfulde for din søvn og for udseendet på din nye seng; sengebenene. Vi ved godt, at en seng ikke bare er en seng - men at den også i mange tilfælde skal være i det rette design og passe godt ind hjemme hos dig. Derfor kan du hos os altid vælge mellem flere forskellige ben i forskellige højder og tilpasse både udseende og praktik, så det passer perfekt ind i dit hjem og din hverdag.

Til vores boxmadrasser kan du vælge mellem egetræsben, metalben og champagneben.

Har du andre ønsker til eksempelvis højden på sengebenene til din nye seng, er du som altid velkommen til at hive fat i vores kundeservice - så vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at du kan få det lige præcis, som du gerne vil have det.

En kvalitetsmadras med flere vigtige formål

Mens kontinentalsenge og elevationssenge er opbygget med tre madraslag, er vores boxmadrasser kun med to lag af madrasser. På den måde udspringer både stabilitet, komfort, aflastning og støtte fra det samme madraslag. Det stiller naturligvis høje krav til opbygningen af selve boxmadrassen, der skal kunne tjene flere formål, så du får en sund og dyb nattesøvn.

Selve boxmadrassen er opbygget med en massiv ramme i FSC certificeret fyrretræ med stærke bundlameller. Inde i trærammen er to individuelle fjedrelag omgivet af polstring og inddelt i 7 komfortzoner. Trærammen, lamellerne og de zoneinddelte fjedre skaber således de bedst mulige betingelser for en stabil og holdbar madras, der kan yde den mest optimale støtte og behagelige komfort.

Stabil ramme i massivt fyrretræ

Uanset hvilken af vores boxmadrasser du har kig på, kan du være helt sikker på, at de er opbygget med en ramme i massivt og FSC certificeret fyrretræ. Højden på trærammen varierer alt efter serie; Nordkap, Trondheim, Lyngdal og Trysil er med en massiv træramme på 8 cm., Tromsø med en træramme på 11 cm., mens vores luksusserie Stockholm Box er opbygget med en træramme på hele 20 cm. Selvom højden varierer forbliver materialet det samme massive fyrretræ - med andre ord kommer der aldrig noget ud fra vores fabrik, som ikke overholder vores benhårde krav til kvalitet og holdbarhed. Med det sagt er der naturligvis opgraderinger til dig, der har brug for ekstra stabilitet og støtte eller til dig, der blot søger lidt ekstra luksus til din nattesøvn.

Men; jo højere træramme, jo mere stabilitet og holdbarhed. Samtidig bidrager trærammen også til sengens samlede udtryk, som med en højere ramme kan fremstå mere eksklusiv og indbydende.

Du får altid minimum 15 års fabriksgaranti mod brud på trærammen.

 

Stærke lameller skaber et stærkt fundament

Alle boxmadrasserne i vores sortiment er udstyret med minimum 11 stærke bundlameller. Lamellerne holder sammen på konstruktionen og danner i samarbejde med trærammen et stabilt fundament, som tager en del af kroppens belastning, hvilket har en positiv betydning for komforten op gennem hele sengen. Dermed er de stærke bundlameller en vigtig brik, når det kommer til sengens holdbarhed og komfort.

En fjedreopbygning til din sunde nattesøvn

Boxmadrasserne i vores sortiment er alle opbygget med to individuelle fjedrelag; nogle med bonell fjedre nederst og pocket fjedre øverst og nogle med pocket fjedre i både det nederste og øverste fjederlag.

Kombinationen af bonell- og pocket fjedre finder du i vores serier Trondheim, Nordkap, Lyngdal, Trysil og Tromsø. Bonell fjedre er de traditionelle timeglasfjedre, som alle er sammenhængende. Det er en fjedretype, som ikke er i stand til at yde den samme individuelle og dybe støtte som pocket fjedre, men som derimod er særligt kendt for at være hårdføre - dermed sørger de for, at pocket fjedrene i det øverste lag får de bedste betingelser for at gøre det, de er gode til; at yde en sund og dyb støtte til din krop.

Kombinationen med pocket fjedre i begge fjedrelag finder du i vores luksusserie Stockholm Box. Opbygningen er helt unik, og passer perfekt til dig, hvis du har behov for en ekstra dyb støtte i tilfælde af eventuelle skavanker eller rygproblemer.

Fælles for alle vores serier er pocket fjedrene i det øverste fjedrelag, som hver især er indhyllet i en tynd filtpose. På den måde er de, modsat bonell fjedrene, adskilt fra hinanden. Det gør dem i stand til at arbejde individuelt med støtte og aflastning, så hver enkel fjeder bliver til et individuelt støttepunkt, der sørger for en dyb støtte og aflastning af kroppens primære trykpunkter.

De rette fjedre for dig

Hos Sengefabrikken ved vi, at behov er individuelle, og derfor kan du naturligvis vælge mellem flere forskellige fastheder i vores boxmadrasser. Alle vores serier af boxmadrasser findes i tre forskellige fastheder; Medium, Fast og Xtra Fast.

Vi anbefaler desuden Medium, hvis du vejer under 70 kg., Fast hvis du vejer mellem 70 kg. og 95/100 kg. og Xtra Fast hvis du vejer over 95/100 kg.

Når du skal vælge fastheden i din nye seng, spiller dine præferencer også ind - altså hvis du foretrækker en særdeles blød eller hård komfort. Vores sengevejledere er som altid klar på sidelinjen til at vejlede - og så giver vi dig også altid muligheden for at ombytte fastheden af din boxmadras i helt op til 100 dage efter levering.

Optimal aflastning via 7 komfortzoner

Uanset om du vælger Medium, Fast eller Xtra Fast kan du være sikker på, at det øverste fjedrelag er inddelt i 7 komfortzoner. Idet fjedrene arbejder som individuelle støttepunkter, har vi kunne udvikle komfortzoner i madrassen, hvor der tages højde for din krops primære trykpunkter, så de får den aflastning, de har brug for.

Vi har således justeret fjedrene, så du altid får en behagelig og sund støtte omkring blandt andet hofte, skuldre og lænd - så vi sikrer os, at din rygsøjle altid ligger så vandret som muligt, og du kan vågne op veludhvilet og fri for eventuelle smerter.

Fjedrepolstring så du altid ligger behageligt

I designet og udviklingen af vores boxmadrasser er stabilitet, holdbarhed, komfort og støtte altid i fokus. Det er nøgleord, vi arbejder ud fra, og fokuspunkter vi har med i hvert enkelt materiale og komponent i opbygningen af vores senge. Vi ved, at selv de mindste tilføjelser kan gøre en forskel for din søvn - for selvom polstringen omkring fjedrene måske kan virke ligegyldig, så tilfører den sengen et ekstra element, som i kombination med den resterende opbygning bidrager til din nattesøvn - og dermed også til dit overskud, velvære og energi når du er vågen.

Fjedrene er i alle vores boxmadrasser med 25 mm. polstring omkring, så du aldrig ligger direkte på fjedrene, men stadig får den sunde støtte og aflastning derfra. Nordkap, Trondheim, Trysil, Lyngdal og Tromsø er alle polstret med 25 mm. komfortskum omkring fjedrene, mens Stockholm er polstret med 25 mm. hybridskum.

Polstringen med hybridskum i Stockholm har et ekstra niveau af både fleksibilitet og åndbarhed. Fælles for alle vores boxmadrasser er dog, at polstringen sørger for endnu mere komfort, så du altid ligger behageligt, alt imens din krop støttes og aflastes korrekt.

En ekstra luksus til en rolig nattesøvn

Og det er ikke kun polstringen, der er en af de små elementer, som betyder noget for din søvn. Under denne kategori kommer også antiskrid underlaget, som er en fast tilføjelse og en ekstra luksus i alle vores boxmadrasser.

Med et indbygget lag af antiskrid i madraskernens cover holdes madrasserne fastlåste og stabile. Det er helt naturligt, at vi bevæger os i løbet af natten, og med et indbygget lag af antiskrid er du fri for, at dine madrasser rutsjer imens. Underlagets primære formål er således at holde madrasserne stabile, så du får en rolig og dyb nattesøvn uden ekstra og unødvendige opvågninger.

En ny seng til din smag

Hos Sengefabrikken synes vi selvfølgelig, at din søvn er det vigtigste - men vi ved også godt, at en seng er et centralt møbel i dit hjem, som designmæssigt skal passe ind hos dig og din indretning. Derfor finder du hos os et stort udvalg af boxmadrasser med forskellige tekstilfarver, så du kan finde den seng, der passer bedst ind i din smag.

Kan du ikke få øje på den farve, du gerne vil have? Så tag endelig fat i os, så kan vi måske hjælpe dig med at designe din drømmeseng.

Sunde tekstiler så du kan sove trygt

Alle de slidstærke møbeltekstiler der omgiver vores boxmadrasser er Oeko-Tex 100 certificeret, så både du og vi kan sove trygt og sundt. Certificeringen er vigtig for os, da den vidner om, at tekstilerne altid er frie for skadelige stoffer og kemikalier - og derfor også er helt uskadelige for dit helbred.

Tekstiler der kan klare dag og nat

Tekstilerne i vores elevationssenge kan ikke tages af og vaskes i vaskemaskinen, men vi har sørget for, at de alligevel er nemme at vedligeholde. De kan støvsuges og tørres af med en fugtig klud helt uden problemer. Hvis der skulle komme en plet på det, vil du som oftest kunne fjerne det med demineraliseret vand.

Prikken over i'et der fuldender din nattesøvn

Topmadrassen er det øverste lag på vores boxmadrasser. Det er den madras, der fuldender din komfortoplevelse og din nattesøvn - og derfor er det naturligvis også afgørende, at den harmonerer med dine behov og præferencer for komfort.

Vores boxmadrasser kommer altid som en komplet løsning, hvor en komfortabel og støttende topmadras altid er inkluderet. Kun sådan er vi nemlig helt sikre på, at sengens øverste lag, din primære berøringsflade, bidrager positivt til din nattesøvn - præcis som den er udviklet og designet til at skulle.

Danskproducerede boxmadrasser til skarpe priser

Når du har besluttet dig for, hvilken seng der skal hjem til dig og bestilt den her på siden, sender vi dine ønsker direkte videre til vores produktion - og så går vores dygtige danske håndværkere ellers i gang med at sammensætte den. I forbindelse med check-out bliver du præsenteret for forskellige muligheder, når det kommer til levering og betaling. Du kan tilvælge opbæring af din nye seng samt montering af den. Derudover kan du også altid vælge, om du ønsker at betale hele beløbet, så snart sengen leveres, eller om du vil benytte dig af muligheden for afbetaling - vi tilbyder nemlig altid rentefri afbetaling i samarbejde med Santander.

Når din seng er færdig på fabrikken, bliver den hentet af vores fragtmand, som går i gang med at planlægge, hvornår sengen kan leveres til dig. Derefter hører du fra ham med et tilbud om leveringsdag - og passer det ikke så godt, finder I i fællesskab et andet tidspunkt, der passer bedre. 

Kundeservice

Ring på 89 87 82 59

Vi er online alle ugens dage fra 08:00-22:00.

 

Eller udfyld skemaet nedenfor så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Telefon er ugyldig
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt

Boxmadras guide

Komfortabel og enkel sengeløsning

Boxmadrasser er populære - danskernes go to, når de søger en komfortabel, enkel og billig seng. Hos Sengefabrikken ser vi tendenserne; vi ved, hvad vores kunder efterspørger, da vi er så heldige hver dag at være i kontakt med rigtig mange af dem. Boxmadrasser benyttes til mange formål; til soveværelset, børneværelset og til teenageren eller sommerhuset. Listen er lang - og det sætter krav til os. Krav om at kunne tilbyde et bredt udvalg af indbydende boxmadrasser i høj kvalitet. For selvom boxmadrassen måske ser simpel ud, er det ikke en dårligere sengeløsning - det har vi gennem nøje udvalgte kvalitetsmaterialer og en gennemtestet opbygning sørget for.

Vores boxmadrasser er altid en komplet løsning. Du får på den måde ikke blot en fjedremadras tilsendt, når du bestiller en boxmadras hos Sengefabrikken. Nej - du får altid en komplet seng med sengeben og valgfri topmadras leveret helt gratis til din adresse, så du har alt det, du skal bruge lige med det samme - og så du undgår dyre overraskelser eller tilkøb senere hen.

Boxmadrasser til enhver anledning

Vores udvalg af boxmadrasser byder ikke blot på forskellige serier og modeller - nej, vi har også hele 14 forskellige mål lige fra enkeltsenge og trekvartsenge til dobbeltsenge og king-size senge. Og så har vi endda ikke nævnt vores store udvalg af boxmadrasser i specialmål. Vi ved af erfaring, at boxmadrasser bruges i mange sammenhænge, og derfor har vi sørget for altid at have lige præcis den størrelse, du skal bruge.

For at sikre en altid god støtte og komfort samt en holdbar konstruktion i vores boxmadrasser ændrer opbygningen sig en smule, hvis du kigger på dobbeltsenge fra 160 bred og mere. Her består sengen af to individuelle madrasser med en stor topmadras, så det stadig føles og ser ud som en dobbeltseng. Den todelte konstruktion gør det muligt at vælge to forskellige fastheder i madrassen - og det er afgørende, hvis to personer der ikke vejer det samme skal sove i sengen.

Design, støtte og komfort efter dine ønsker

Hos Sengefabrikken kan du bygge din drømmeseng. Altså ikke sådan rigtig bygge - det sørger vores danske håndværkere for. Du kan i stedet sidde på farten eller hjemme i sofaen og vælge sengeben, tekstilfarve, fasthed og topmadras - og på den måde justere både design, støtte og komfort så det passer perfekt til dig og dine præferencer. Så snart du har sendt din bestilling afsted til os, sender vi det videre til vores håndværkere, som går i gang med at producere din seng. Når den er klar og kvalitetstjekket, hører du fra os, og derefter fra vores fragtmand, der kontakter dig med et forslag til en leveringsdag. Har du nogle ønsker til levering, så det kan passe ind i din hverdag - kan du altid lade en af vores søvneksperter vide det, så sørger vi for at give det videre til vores fragtmand.

Er du interesseret i opbygningen af vores boxmadrasser? Læs med i vores guide herunder hvor vi giver dig et indblik i boxmadrassens komponenter, og hvad de gør for din nattesøvn.

Valgfrie sengeben for dine behov

De er små i det store hele, men betydningsfulde for din søvn og for udseendet på din nye seng; sengebenene. Vi ved godt, at en seng ikke bare er en seng - men at den også i mange tilfælde skal være i det rette design og passe godt ind hjemme hos dig. Derfor kan du hos os altid vælge mellem flere forskellige ben i forskellige højder og tilpasse både udseende og praktik, så det passer perfekt ind i dit hjem og din hverdag.

Til vores boxmadrasser kan du vælge mellem egetræsben, metalben og champagneben - og det er også helt op til dig, om de skal være 19 cm. eller 23 cm. Nogle foretrækker en lav seng, mens andre foretrækker en højere - eller måske har brug for ekstra plads under sengen til opbevaring. Vores praktiske behov er individuelle, og derfor giver det kun mening for os, at du har muligheden for at vælge lige nøjagtig de ben, der passer hos dig.

Har du andre ønsker til eksempelvis højden på sengebenene til din nye seng, er du som altid velkommen til at hive fat i vores kundeservice - så vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at du kan få det lige præcis, som du gerne vil have det.

En kvalitetsmadras med flere vigtige formål

Mens kontinentalsenge og elevationssenge er opbygget med tre madraslag, er vores boxmadrasser kun med to lag af madrasser. På den måde udspringer både stabilitet, komfort, aflastning og støtte fra det samme madraslag. Det stiller naturligvis høje krav til opbygningen af selve boxmadrassen, der skal kunne tjene flere formål, så du får en sund og dyb nattesøvn.

Selve boxmadrassen er opbygget med en massiv ramme i FSC certificeret fyrretræ med stærke bundlameller. Inde i trærammen er to individuelle fjedrelag omgivet af polstring og inddelt i 5 komfortzoner. Trærammen, lamellerne og de zoneinddelte fjedre skaber således de bedst mulige betingelser for en stabil og holdbar madras, der kan yde den mest optimale støtte og behagelige komfort.

Stabil ramme i massivt fyrretræ

Uanset hvilken en af vores boxmadrasser du har kig på, kan du være helt sikker på, at de er opbygget med en ramme i massivt og FSC certificeret fyrretræ. Højden på trærammen varierer alt efter serie; Nordkap, Trondheim, Lyngdal og Trysil er med en massiv træramme på 8 cm., Tromsø med en træramme på 11 cm., mens vores luksusserie Stockholm Box er opbygget med en træramme på hele 20 cm. Selvom højden varierer forbliver materialet det samme massive fyrretræ - med andre ord kommer der aldrig noget ud fra vores fabrik, som ikke overholder vores benhårde krav til kvalitet og holdbarhed. Med det sagt er der naturligvis opgraderinger til dig, der har brug for ekstra stabilitet og støtte eller til dig, der blot søger lidt ekstra luksus til din nattesøvn.

Men; jo højere træramme, jo mere stabilitet og holdbarhed. Samtidig bidrager trærammen også til sengens samlede udtryk, som med en højere ramme kan fremstå mere eksklusiv og indbydende.

Du får altid minimum 15 års fabriksgaranti mod brud på trærammen.

 

Stærke lameller giver et stærkt fundament

Alle boxmadrasserne i vores sortiment er udstyret med minimum 11 stærke bundlameller. Lamellerne holder sammen på konstruktionen og danner i samarbejde med trærammen et stabilt fundament, som tager en del af kroppens belastning, hvilket har en positiv betydning for komforten op gennem hele sengen. Dermed er de stærke bundlameller en vigtig brik, når det kommer til sengens holdbarhed og komfort.

En fjedreopbygning til din sunde nattesøvn

Boxmadrasserne i vores sortiment er alle opbygget med to individuelle fjedrelag; nogle med bonell fjedre nederst og pocket fjedre øverst og nogle med pocket fjedre i både det nederste og øverste fjederlag.

Kombinationen af bonell- og pocket fjedre finder du i vores serier Trondheim, Nordkap, Lyngdal, Trysil og Tromsø. Bonell fjedre er de traditionelle timeglasfjedre, som alle er sammenhængende. Det er en fjedretype, som ikke er i stand til at yde den samme individuelle og dybe støtte som pocket fjedre, men som derimod er særligt kendt for at være hårdføre - dermed sørger de for, at pocket fjedrene i det øverste lag får de bedste betingelser for at gøre det, de er gode til; at yde en sund og dyb støtte til din krop.

Kombinationen med pocket fjedre i begge fjedrelag finder du i vores luksusserie Stockholm Box. Opbygningen er helt unik, og passer perfekt til dig, hvis du har behov for en ekstra dyb støtte i tilfælde af eventuelle skavanker eller rygproblemer.

Fælles for alle vores serier er pocket fjedrene i det øverste fjedrelag, som hver især er indhyllet i en tynd filtpose. På den måde er de, modsat bonell fjedrene, adskilt fra hinanden. Det gør dem i stand til at arbejde individuelt med støtte og aflastning, så hver enkel fjeder bliver til et individuelt støttepunkt, der sørger for en dyb støtte og aflastning af kroppens primære trykpunkter.

De rette fjedre for dig

Hos Sengefabrikken ved vi, at behov er individuelle, og derfor kan du naturligvis vælge mellem flere forskellige fastheder i vores boxmadrasser. Alle vores serier af boxmadrasser findes i tre forskellige fastheder; Medium, Fast og Xtra Fast.

I fasthederne medium og fast er det øverste fjedrelag altid opbygget med 220 pocket fjedre pr. m2, mens det øverste fjedrelag i vores xtra fast udgaver er opbygget med 504 multipocket fjedre pr. m2. Multipocket fjedre er mindre i diameteren end pocket fjedre - og derfor får du endnu flere fjedre og individuelle støttepunkter pr. m2. Når kropsvægten fordeler sig ud på flere fjedre, skabes en ekstra fast komfort, som er designet og udviklet til personer med en vægt på over 95/100 kg. Vi anbefaler desuden medium, hvis du vejer under 70 kg., og fast hvis du vejer mellem 70 kg. og 95/100 kg.

Når du skal vælge fastheden i din nye seng, spiller dine præferencer også ind - altså hvis du foretrækker en særdeles blød eller hård komfort. Vores søvneksperter er som altid klar på sidelinjen til at vejlede - og så giver vi dig også altid muligheden for at ombytte fastheden af din boxmadras i helt op til 100 dage efter levering.

Optimal aflastning via 5 komfortzoner

Uanset om du vælger Medium, Fast eller Xtra Fast kan du være sikker på, at det øverste fjedrelag er inddelt i 5 komfortzoner. Idet fjedrene arbejder som individuelle støttepunkter, har vi kunne udvikle komfortzoner i madrassen, hvor der tages højde for din krops primære trykpunkter, så de får den aflastning, de har brug for.

Vi har således justeret fjedrene, så du altid får en behagelig og sund støtte omkring blandt andet hofte, skuldre og lænd - så vi sikrer os, at din rygsøjle altid ligger så vandret som muligt, og du kan vågne op veludhvilet og fri for eventuelle smerter.

Fjedrepolstring så du altid ligger behageligt

I designet og udviklingen af vores boxmadrasser er stabilitet, holdbarhed, komfort og støtte altid i fokus. Det er nøgleord, vi arbejder ud fra, og fokuspunkter vi har med i hvert enkelt materiale og komponent i opbygningen af vores senge. Vi ved, at selv de mindste tilføjelser kan gøre en forskel for din søvn - for selvom polstringen omkring fjedrene måske kan virke ligegyldig, så tilfører den sengen et ekstra element, som i kombination med den resterende opbygning bidrager til din nattesøvn - og dermed også til dit overskud, velvære og energi når du er vågen.

Fjedrene er i alle vores boxmadrasser med 25 mm. polstring omkring, så du aldrig ligger direkte på fjedrene, men stadig får den sunde støtte og aflastning derfra. Nordkap, Trondheim, Trysil og Lyngdal er alle polstret med 25 mm. skum omkring fjedrene, mens Tromsø og Stockholm er polstret med 25 mm. latex.

Det er vores luksusserier, der har latexpolstringen, fordi det tilfører sengen et ekstra niveau af både fleksibilitet og åndbarhed, da latex er et naturligt materiale med en effektiv varmeafledning. Fælles for alle vores boxmadrasser er dog, at polstringen sørger for endnu mere komfort, så du altid ligger behageligt, alt imens din krop støttes og aflastes korrekt.

En ekstra luksus til en rolig nattesøvn

Og det er ikke kun polstringen, der er en af de små elementer, som betyder noget for din søvn. Under denne kategori kommer også antiskrid underlaget, som er en fast tilføjelse og en ekstra luksus i alle vores boxmadrasser.

Med et indbygget lag af antiskrid i madraskernens cover holdes madrasserne fastlåste og stabile. Det er helt naturligt, at vi bevæger os i løbet af natten, og med et indbygget lag af antiskrid er du fri for, at dine madrasser rutsjer imens. Underlagets primære formål er således at holde madrasserne stabile, så du får en rolig og dyb nattesøvn uden ekstra og unødvendige opvågninger.

En ny seng til din smag

Hos Sengefabrikken synes vi selvfølgelig, at din søvn er det vigtigste - men vi ved også godt, at en seng er et centralt møbel i dit hjem, som designmæssigt skal passe ind hos dig og din indretning. Derfor finder du hos os et stort udvalg af boxmadrasser med forskellige tekstilfarver, så du kan finde den seng, der passer bedst ind i din smag.

Kan du ikke få øje på den farve, du gerne vil have? Så tag endelig fat i os, så kan vi måske hjælpe dig med at designe din drømmeseng.

Sunde tekstiler så du kan sove trygt

Alle de slidstærke møbeltekstiler der omgiver vores boxmadrasser er Oeko-Tex 100 certificeret, så både du og vi kan sove trygt og sundt. Certificeringen er vigtig for os, da den vidner om, at tekstilerne altid er frie for skadelige stoffer og kemikalier - og derfor også er helt uskadelige for dit helbred.

Tekstiler der kan klare dag og nat

Tekstilerne i vores elevationssenge kan ikke tages af og vaskes i vaskemaskinen, men vi har sørget for, at de alligevel er nemme at vedligeholde. De kan støvsuges og tørres af med en fugtig klud helt uden problemer. Hvis der skulle komme en plet på det, vil du som oftest kunne fjerne det med demineraliseret vand.

Prikken over i'et der fuldender din nattesøvn

Topmadrassen er det øverste lag på vores boxmadrasser. Det er den madras, der fuldender din komfortoplevelse og din nattesøvn - og derfor er det naturligvis også afgørende, at den harmonerer med dine behov og præferencer for komfort.

Vores boxmadrasser kommer altid som en komplet løsning, hvor en valgfri topmadras altid er inkluderet. Kun sådan er vi nemlig helt sikre på, at sengens øverste lag, din primære berøringsflade, bidrager positivt til din nattesøvn - præcis som den er udviklet og designet til at skulle.

Du har således altid muligheden for at vælge frit mellem en topmadras med henholdsvis trykaflastende memory skum eller fast og åndbar latex.

Åndbar latex

Den første mulighed er latex, som passer perfekt til dig, der foretrækker en fast komfort. Latex materialet yder en progressiv komfort, og skubber igen fremfor at give efter. På den måde bevares overfladen jævn, så ryggen ikke synker ned i madrassen, men i stedet forbliver vandret. Samtidig er latex særligt kendt for at være åndbar og ventilerende - og du får således her en madras, der altid sørger for effektiv varmeafledning og en kølende overflade.

Trykaflastende memory skum

Den anden valgmulighed er vores topmadras med memory skum (celcius). Du bør vælge celcius topmadrassen, hvis du foretrækker en mere blød komfort. Sådan en komfort hvor du føler dig omfavnet af sengen, fordi kroppen behageligt synker ned i madrassen og aflastes på bedst mulig vis.

Almindelig luksus eller opgraderet luksus

Du kan altid vælge mellem memory skum og latex - uanset hvilken af vores boxmadrasser, du har kig på. Der er dog også forskel på, hvilken topmadras der hører til hvilke serier. Trondheim, Lyngdal, Nordkap og Trysil er udstyret med vores standard topmadras, mens vores mere luksuriøse serier som Tromsø og Stockholm er udstyret med vores LUX topmadras.

Forskellen på de to ligger i selve madraskernen; vores standardmodeller er med en 40 mm. madraskerne, mens vores LUX topmadras er med en kerne på 60 mm. Samtidig er LUX topmadrasser med et naturligt betræk med bambusfibre, som resulterer i et mere åndbart og ventilerende cover. Det er på den måde opgraderinger, der er med til gøre vores LUX udgave mere komfortabel og behagelig - og vi anbefaler derfor især vores serier med LUX topmadrassen til dig, der har behov for ekstra støtte og komfort - eller dig der bare gerne vil have en lidt mere luksuriøs boxmadras.

Danskproducerede boxmadrasser til skarpe priser

Når du har besluttet dig for, hvilken seng der skal hjem til dig og bestilt den her på siden, sender vi dine ønsker direkte videre til vores produktion - og så går vores dygtige danske håndværkere ellers i gang med at sammensætte den. I forbindelse med check out bliver du præsenteret for forskellige muligheder, når det kommer til levering og betaling. Du kan tilvælge opbæring af din nye seng samt montering af den. Derudover kan du også altid vælge, om du ønsker at betale hele beløbet, så snart sengen leveres, eller om du vil benytte dig af muligheden for at betale over 10 eller 20 måneder - vi tilbyder nemlig altid rente- og gebyrfri afbetaling i samarbejde med Santander.

Når din seng er færdig på fabrikken, bliver den hentet af vores fragtmand, som går i gang med at planlægge, hvornår han kan levere sengen til dig. Derefter hører du fra ham med et tilbud om leveringsdag - og passer det ikke så godt, finder I i fællesskab et andet tidspunkt, der passer bedre. 

Kundeservice

Ring på 89 87 82 59

Vi har åbent alle ugens dage fra 08:00-22:00.

 

Eller udfyld skemaet nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Telefon er ugyldig
Tak, vi kontakter dig hurtigst mulig

INDKØBSKURV (0)

Du har ingen produkter i indkøbskurven

Sengefabrikken.dk ejes og drives af Sengefabrikken ApS.

Generelle oplysninger:

Sengefabrikken ApS.

CVR nr: 36453052.

Kontor: Vesterbro Torv 3, 1. sal, 8000 Aarhus C.

Telefon: 89 87 82 59.

Email: kontakt@sengefabrikken.dk.

Produktinformation

På Sengefabrikken.dk oplyses varens væsentligste egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Sengefabrikken ApS via email: kontakt@sengefabrikken.dk.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver som udgangspunkt faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Vi har dog indført prisgaranti på alle vores produkter: hvis du fx bestiller et produkt i dag, og ser produktet til en lavere pris i løbet af de næste 30 dage, så tilbagefører vi differencen*. Alle priser er vist inkl. moms.

*Prisgarantien gælder ikke ifm. ekstraordinære kampagner, herunder Black Friday, kø-tilbud, salg af outlet varer o.l.

Betaling

På Sengefabrikken.dk kan der betales med:

Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, Mobilepay, Applepay, Anyday, Santander delbetaling.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Der tages ikke gebyr ved betaling på sengefabrikken.dk. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS I krypteret form (SSL), som det kun er dig og NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager (medmindre der er tale om et specialmål). Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Udover at betale med dit betalingskort, så kan du også finansiere dit køb igennem Santander. Santander er uden etableringsomkostninger, og kan vælges i forbindelse med alle køb fra 5.000-60.000 kr. med en løbetid på 10-60 mdr.

Levering

Ved køb på Sengefabrikken.dk er fragten altid gratis (herunder også til alle brofaste øer) - topmadrasser og puder leveres med DSV/GLS, imens senge og større madrasser leveres med fragtmand. Levering til ikke-brofaste øer (herunder Bornholm, Fanø og Samsø) er fastlagt til 500 kroner, uagtet sengens størrelse og købsbeløbet. Beløbet for dette vil automatisk blive pålagt ordren ifm. checkout (hvor det ligeledes vil fremgå, inden du bestiller og betaler).

Fragten er i øvrigt kun et tillægskøb ifm. køb af senge, da topmadrasser, puder, lagner o.l. stadig leveres uden ekstra omkostninger til såvel brofaste som ikke-brofaste øer.

Leveringstiden er angivet på hvert enkelt produkt og varierer fra 1 dag til 7 uger (ved specialmål). Ved levering til ikke-brofaste øer må der forventes ekstra leveringstid på op til 5-10 arbejdsdage, da dette foregår med ekstern speditør.

Vi leverer til hele Danmark samt Sverige, Tyskland, Spanien og Norge. Imens fragten er gratis i hele Danmark, så leverer vi til andre lande imod et mindre fragtgebyr.

Når din ordre afsendes, så får du en e-mail med track and trace nummer. Hvis du har købt en seng, så får du ligeledes en e-mail, dog uden et track and trace nummer, da fragtmanden selv ringer dig op og aftaler en leveringsdag samt et leveringsinterval. Læs mere om levering HER.

Af sikkerheds- og forsikringsmæssige årsager må fragtmændene ikke montere gavle m.m. på væggen i dit hjem. Ved bestilling af en seng med montering, så vil gavlen altså blive monteret som en stående gavl, der sættes i spænd imellem seng og væg. Ved køb af L Beslag vil disse selvfølgelig blive monteret, således gavlen står sammen med sengen.

Ved tilkøb af montering bortfalder din fulde returret, da fragtmændene pakker sengen ud af emballagen. Vi anbefaler derfor at du besigtiger farve m.m. inden fragtmændene går igang med opsætningen. Ved montering har du naturligvis stadig mulighed for at benytte dig af vores 100 dages fasthedsgaranti, ligesom monteringen heller ikke påvirker din reklamationsret m.m.

Ved tilkøb af bortskaffelse gælder følgende regler: bortskaffelse gælder kun senge og kun én seng pr. ordre. Fragtmændene kan altså ikke bortskaffe to senge eller en sofa, sovesofa eller lignende. Herudover er det købers ansvar at sengen er skilt ad og gjort klar til afhentning; dvs. at ben m.m. skal være afmonteret, så sengen er gjort klar til at blive båret direkte til fragtbilen. Bemærk at fragtmændene i sjældne tilfælde kan afvise en bortskaffelsesopgave, hvis ikke ovenstående er imødekommet.

Ved levering til ikke-brofaste øer er det kun muligt at få leveret til kantsten (ingen opbæring, montering eller bortskaffelse).

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på Sengefabrikken.dk*. Dette er så du efter modtagelsen har tid til at inspicere varerne og sikre at de er fyldestgørende i forhold til de krav du har hertil.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare.
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele. 


Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail til kontakt@sengefabrikken.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

*Såfremt du betaler din ordre med et lån igennem Santander (finansiering), så har du kun 14 dages fortrydelsesret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind i den originale emballage. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Når du sender en vare retur, så skal den være forsvarligt emballeret i originalemballagen eller en tilsvarende emballage. Herudover skal du tape din ordrebekræftelse uden på emballagen sammen med dine returpapirer, så vi hurtigt kan identificere dig som afsender. Det er desuden ikke muligt selv at fragte varen retur.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Grundet strenge allergihensyn må varen ikke tages ud af plastikken og tages i brug, da vi hos Sengefabrikken.dk altid sender nye varer ud - derfor er en varer i brudt emballage værdiløs for os.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Efter vores opfattelse har du taget varen i brug, når du fjerner plastikemballagen på en madras, idet du har mulighed for at fastslå varens art, egenskaber og den måde varen fungerer på, selvom madrassen er dækket af plastik.

Returadresse

Returnering af varer købt hos Sengefabrikken skal ske på følgende måde; du skal informere os omkring din returnering på mail, kontakt@sengefabrikken.dk. Herefter vil vi fremsende dig dine returpapirer, som du kan printe ud og tape udenpå din pakke sammen med din ordrebekræftelse. Bemærk at en returnering altid vil ske med samme fragtfirma, som du har bestilt med i første omgang. Er der tale om en vare sendt afsted med GLS, så skal pakken afleveres i en pakkeshop, imens der ved større varer, fx en seng, vil være afhentning af fragtmand ved kantsten på adressen.

Omkostningerne forbundet med returnering dækkes af Sengefabrikken.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg - fx i forbindelse med specialmål.

Ordrer på specialmål kan kun annulleres, hvis der opstår en markant forsinkelse (dobbelt op på den forventede leveringstid, dvs. fx leveringstid på +8 uger fra bestilling på en vare med 3-4 ugers levering). Ved specialmål kan der være små afgivelser på +/- 1-2 cm. afhængig af tykkelsen på betrækket, som ikke er dækket ind under returretten. Selve skum- eller latexkernen vil altid være det bestilte, men som tilfældet er ved standardmål, så kommer der naturligvis et betræk omkring, som vil fylde lidt ekstra.

Ifm. bestilling af specialmål - en vare skræddersyet til dig - vil betalingen blive hævet på din konto umiddelbart efter bestilling.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 21 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returnering af varer købt hos Sengefabrikken kan ske på følgende måde - du kan sende det til vores adresse: Østre Langgade 58, 8643 Ans By, Danmark. Husk altid at medsende kopi af din faktura, så vi kan finde ordren i vores system. Ved returnering dækker vi fragtomkostningerne.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 Når du handler på Sengefabrikken.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du kan læse mere omkring reklamation, garanti og almen vedligeholdelse på denne side: https://www.sengefabrikken.dk/pages/garanti-vedligehold

Ved eventuelle reklamationer vil du få samme ydelse/ydelser, som du har betalt for ifm. din bestilling. Hvis du har fået leveret din seng til kantsten, så vil ombytningen til en eventuel ny del altså også finde sted ved kantstenen. Har du omvendt betalt for fx opbæring/indbæring eller opbæring og montering, så vil chaufførerne tilbyde dig samme ydelse ved ombytning, som du har fået ifm. leveringen i første omgang.

Når du reklamerer over et produkt - fx ved en transportskade - så er det vigtigt at du gemmer emballagen, selvom du tager varen i brug. Dermed har du mulighed for at emballere varen forsvarligt i den originale emballage før en eventuel ombytning finder sted.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Sengefabrikken har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for Sengefabrikkens kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelse af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Sengefabrikken.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til produktets egen beskrivelse.

Nyhedsbrev

Ved tilmelding til nyhedsbrev videregiver vi ikke din information til tredjepart, men bruger den udelukkende til internt brug, og det er altid muligt at afmelde sig.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Når du tegner abonnement/betaler med kreditaftale, skal du indtaste fødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år. Er du under 18 år skal aftalen indgås af en forælder. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Sengefabrikken.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn

  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Sengefabrikken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og ejere samt ansatte hos Sengefabrikken har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Sengefabrikken.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre, udover den benyttes i 1) Yotpo, en uafhængig tredjepart der efterfølgende sender dig en e-mail omkring din tilfredshed med produktet du har købt, 2) TrustPilot der ligeledes sender dig en invitation til at anmelde dit køb samt 3) Qualtrics der benyttes til at opnå et større kendskab til dig som kunde (herunder din demografi). De oplysninger vi indsamler via Qualtrics bruges udelukkende til internt brug. Det er altid frivilligt om du vil udfylde de spørgeskemaer, vi sender til dig - herunder også hvilke dele af spørgeskemaet, du ønsker at udfylde. 

Som registreret hos Sengefabrikken ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sengefabrikken via e-mail kontakt@sengefabrikken.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@sengefabrikken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Hvis du vil klage, kan du tage fat i forbrugerombudsmanden:

Forbrugerombudsmanden.dk

forbrugerombudsmanden@kfst.dk

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Tlf: 41715151 (Hverdage 9-12).

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.