Chat with us, powered by LiveChat Sengefabrikkens store kontinentalsenge guide Sengefabrikkens store kontinentalsenge guide

Kontinentalsenge guide

Dyb nattesøvn i en stilren sengeløsning

En kontinentalseng er den perfekte seng for dig, der søger en langtidsholdbar og komfortabel sengeløsning, som pryder i ethvert soveværelse. Fælles for vores store udvalg af kontinentalsenge er opbygningen med tre madraslag, der på hver sin måde bidrager til nøgleordene for god søvn; stabilitet, holdbarhed, komfort, støtte og aflastning.

Det der blandt andet adskiller kontinentalsenge fra eksempelvis boxmadrasser, er det ekstra madraslag i form af kontinentalbunden nederst. Det ekstra lag, hvor benene er monteret, skaber et solidt fundament, der bidrager til stabiliteten, og giver både spring- og topmadras de bedste betingelser for at kunne yde en behagelig komfort og en sund støtte for din krop.

Vores kontinentalsenge får du altid som en komplet løsning - så du undgår flere omkostninger undervejs. Hos os er der altid fuld gennemsigtighed, så du ved præcis, hvad du får med, når du køber en ny seng hos Sengefabrikken. Vores stilrene sengegavl følger altid med i prisen, og fuldender det indbydende udseende, som kontinentalsengen også repræsenterer. Udover sengegavlen medfølger sengebenene samt en valgfri topmadras med enten latex eller memory skum. Vores rare fragtmænd leverer også altid sengen gratis til din adresse.

Plads til dig, jer eller hele familien

I vores store udvalg af kontinentalsenge finder du lidt for enhver smag - også når det kommer til sengens mål. Vi har kontinentalsenge som trekvartsenge i 140x200, som queen-size i 200x200 og helt op til king-size i 210x210 for dig, der bestemt ikke vil gå på kompromis med pladsen.

Alle dobbeltsenge på minimum 160 cm. er opbygget med to sengebunde samt to springmadraskerner, der samles i et stort cover/betræk. Den to-delte konstruktion forhindrer, at der over tid danner sig en “hængekøje” på sengen, ligesom det giver to personer muligheden for at vælge to forskellige fastheder i sengen. Det er en fordel, hvis I er to, som ikke vejer det samme, der skal sove i sengen.

Den mest almindelige størrelse dobbeltseng er 180x200 eller 180x210, men har du et mindre soveværelse, eller skal sengen bruges i for eksempel et sommerhus, vælger mange af Sengefabrikkens kunder også de smallere dobbeltsenge i eksempelvis 160x200 eller 160x210. Så får man stadig den to-delte konstruktion og en ny seng, der føles og ser ud som en dobbeltseng.

Stabilt fundament i massive materialer

Kontinentalbunden er opbygget med en ramme i massivt og FSC certificeret fyrretræ fra Sverige. Fyrretræsrammen skaber et solidt og massivt fundament, som forlænger sengens levetid og sørger for den helt rette stabilitet, som du kan mærke hele vejen op gennem sengens lag.

Lyngdal, Trondheim, Trysil, Nordkap og Tromsø er opbygget med en træramme på 8 cm., mens du i serierne Stockholm og Oslo får en træramme på hele 14 cm. Den ekstra høje træramme resulterer ikke alene i en højere seng, men giver også sengen et nøk op, når det kommer til stabilitet. Materialet er dog det samme massive fyrretræ hele vejen igennem, der også med en højde på 8 cm. sørger for god stabilitet og holdbarhed.

Du får altid mellem 15 og 25 års fabriksgaranti mod brud på trærammen.  

Fast skumbase eller ekstra fjedrelag?

Inde i trærammen finder du i vores kontinentalsenge enten en fast skumbase eller et fjedrelag. Vores luksusserier Stockholm og Oslo er de eneste, der i kontinentalbunden er udstyret med endnu et fjedrelag, mens de resterende serier i vores sortiment er opbygget med en fast skumbase i bunden.

Det ekstra fjedrelag med pocket fjedre i kontinentalbunden anbefaler vi, at du skal vælge til, hvis du har nogle skavanker eller rygproblemer, som kræver en ekstra dyb støtte. Med fjedre i sengens bund får du nemlig her endnu et komfortlag og flere individuelle støttepunkter, som kan være lige det, du mangler i jagten på den gode nattesøvn.

Har du ingen skavanker eller smerter, der skal tages højde for, anbefaler vi vores andre serier, som er opbygget med en fast skumbase af højelastisk komfortskum i bunden. Den faste skumbase er ikke ekstra støttepunkter som fjedre, men tilfører sengen et ekstra komfortlag, som bidrager positivt til din nattesøvn.

 

Stærke lameller giver dyb nattesøvn

Uanset hvilken af vores kontinentalsenge du kigger på, kan du være sikker på, at kontinentalbunden indeholder minimum 11 stærke lameller. Det er ikke helt tilfældigt, at der altid er lameller i bunden på vores kontinentalsenge, de er nemlig med til både at forlænge sengens levetid ved at holde sammen på konstruktionen, ligesom lamellerne tager en stor del af den belastning, som sengen udsættes for. Det skaber en bedre komfort hele vejen op gennem madrassen, så du får en dyb og rolig nattesøvn.

Ansvarlige materialer for dig, os og alle de andre

Ansvarlighed er vigtigt for os. Både når det kommer til din søvn, men også når det kommer til at passe på vores jord. Alt det træ som bruges i bundene på vores kontinentalsenge er derfor FSC certificeret. Det betyder meget for os - FSC certificeringen er nemlig både din og vores garanti for, at træet kommer fra en bæredygtig skov. En skov, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven selv kan nå at reproducere - og en skov, som drives med respekt for både dyr, planter og de mennesker, der arbejder i den. Du kan læse meget mere om FSC certificeringens grundprincipper lige her.

Ikke bare god søvn - også flot design

Blandt kontinentalsengene finder du lidt for enhver smag - både når det kommer til komfort, men også når det kommer til æstetik. Vores kontinentalsenge findes i flere forskellige farver, så du kan finde den, som passer bedst ind hjemme hos dig. Kan du ikke se farven på din drømmeseng på siden? Så hiv endelig fat i en af vores søvneksperter!

Sund søvn uden skadelige stoffer

Alle tekstiler i vores kontinentalsenge er Oeko-Tex 100 certificeret, og opfylder på den måde det omfattende Oeko-Tex kriteriekatalog. Med andre ord kan du være sikker på, at tekstilerne er testet for skadelige stoffer - og dermed er uskadelig for dit helbred, så du kan sove trygt og sundt.

Slidstærkt og nemt at vedligeholde

Tekstilerne i vores kontinentalsenge dækker både kontinentalbund og springmadras. Ved boxkontinentalsenge er tekstilen et stort boxcover, der dækker både bund og springmadras, mens coveret er delt op ved almindelige kontinentalsenge. Uanset hvad kommer vores kontinentalsenge alle omgivet af et slidstærkt møbeltekstil, som er nemt at vedligeholde. Tekstilerne kan tørres af med en fugtig klud og støvsuges. Hvis der kommer en plet på det, kan den i mange tilfælde fjernes med demineraliseret vand.

Primært komfortlag udviklet med fokus på din søvn

Springmadrassen er sengens primære komfortlag, der er placeret ovenpå kontinentalbunden. Madrassens primære formål er at sikre en sund støtte og en korrekt aflastning - og derfor har vi testet den bedst mulige kombination. Den kombination som har indflydelse på din søvn og på dit overskud. Swipe videre og læs mere om hvordan springmadrassen er opbygget, og hvad det gør for din komfortoplevelse og for din nattesøvn.

Individuelle fjedre er individuelle støttepunkter

Alle springmadrasser i vores kontinentalsenge er opbygget med fjedre - og det er selvfølgelig ikke bare en hvilken som helst af slagsen. Hos Sengefabrikken er intet tilfældigt - og slet ikke når det kommer til opbygningen af vores senge.

Springmadrasserne i vores kontinentalsenge indeholder posefjedre. Fjedre som du kender dem, pakket ind i tynde filtposer, der adskiller dem fra hinanden, og gør hver enkel til et individuelt støttepunkt. Det skaber en fleksibel madras, der tilpasser sig din krops bevægelser, så du får en bedre støtte der, hvor du placerer det største tryk.

Altid 5 komfortzoner for velvære og god søvn

Madrassens opbygning er nøje udvalgt med din søvn og sundhed i fokus. For at vi kan sikre os, at din krops primære trykpunkter får en dyb og markant støtte lige der, hvor den har brug for det, har vi i alle springmadrasser inddelt fjedrene i 5 komfortzoner. På den måde tages der i madrassen højde for, at du helt naturligt ikke placerer det samme tryk i alle zoner - og derfor har vi spændt fjedrene således, at komforten harmonerer med din krops primære trykpunkter som for eksempel skuldre, lænd og hofte.

Latexpolstring eller skumpolstring?

De zoneinddelte posefjedre skaber en sund støtte og en optimal aflastning, men det er alligevel de færreste, som bryder sig om at sove direkte på et fjedrelag. For at sikre en sund støtte og samtidig en suveræn komfort, er alle vores kontinentalsenge udstyret med 25 mm. polstring omkring fjedrene.

Lyngdal, Trysil, Nordkap og Trondheim er polstret med 25 mm. komfortabelt skum, mens de mere luksuriøse sengeserier som Tromsø og Stockholm er polstret med 25 mm. latex, der, udover komforten, også bidrager med endnu et niveau af åndbarhed og fleksibilitet.

Polstringen på begge sider gør springmadrassen vendbar, så du med jævne mellemrum kan lyne madraskernen ud af sit betræk, vende den om og på den måde forlænge levetiden på den gode komfort.

Rolige madrasser giver rolig nattesøvn

Der er altid lidt ekstra luksus i vores kontinentalsenge - uanset hvilken serie du har kig på. Alle vores kontinentalsenge kommer nemlig med et indbygget lag af antiskrid, der holder madrasserne på plads hele natten - også når du vender og drejer dig. Fastlåste madrasser giver en rolig nattesøvn uden unødvendige opvågninger.

Individuelt tilpasset støtte - vælg mellem fastheder

Du kan altid tilpasse komforten på din nye seng ved at vælge mellem forskellige fastheder. I fasthederne Medium og Fast er madrassen opbygget med 220 pocket fjedre pr. m2, mens fastheden Xtra Fast er opbygget med 504 multipocket fjedre pr. m2. Multipocket fjedre er mindre i diameteren, og du får således i en Xtra Fast endnu flere individuelle støttepunkter pr. m2. Det skaber en ekstra fast komfort, hvor din vægt fordeler sig ud på flere individuelle støttepunkter.

Valg af fasthed kommer an på din vægt og personlige præferencer. Hos Sengefabrikken anbefaler vi:

Hos Sengefabrikken kan du altid prøve din nye seng derhjemme. I trygge rammer og med rigtig nattesøvn. Det er ikke usædvanligt, at det tager tid at vænne sig til en ny seng - og derfor giver det et mere retvisende billede, når du prøver sengen derhjemme fremfor at gøre det i få minutter i en fysisk butik. Og så har du selvfølgelig muligheden for at ombytte din fasthed, hvis den mod forventning føles for blød eller for fast.

En valgfri topmadras der fuldender din nattesøvn

Vores kontinentalsenge kommer altid som en komplet løsning, så du ikke mangler noget til din nye seng. Topmadrassen er det øverste lag på vores kontinentalsenge og dermed også din primære berøringsflade. Selvom springmadrassen er det primære komfortlag, er det naturligvis afgørende, at også topmadrassen passer til dig og dine ønsker for komfort.

Med til vores kontinentalsenge medfølger altid en valgfri topmadras med enten memory skum eller latex. Valget af topmadras afhænger af dine personlige præferencer, og hvorvidt du foretrækker at ligge blødt eller mere fast. Her spiller din kropsvægt ikke ind på samme måde, som det er tilfældet, når du skal vælge fasthed.

Memory skum

Den ene valgmulighed er memory skum (celcius). Vi anbefaler Celcius topmadrassen, hvis du foretrækker en blød komfort. Her får du nemlig en topmadras i et trykaflastende materiale, som ved at optage din kropsvarme, former sig, så din krop synker ned i madrassen på en behagelig, aflastende og ergonomisk korrekt måde.

Latex

Topmadrassen med latex har en relativ fast komfort. I stedet for at forme sig, så du synker ned i madrassen, vil latex materialet i stedet arbejde på at aflede din kropsvarme og yde en progressiv komfort. Med andre ord skubber materialet igen, så madrassen bevarer en jævn overflade, og så din rygsøjle forbliver i vandret position - hele natten igennem. En anden fordel ved latex materialet er den effektive varmeafledning, og derfor er topmadrassen med latex også at foretrække, hvis du har tendens til at få det varmt i løbet af natten.

LUX eller standard?

Der er forskel på de topmadrasser, der følger med til vores kontinentalsenge. Nogle af vores modeller kommer med vores LUX udgaver, mens der til andre medfølger vores traditionelle topmadras. Forskellen på de to sidder blandt andet i madrassens kernehøjde, hvor LUX udgaven kommer med en ekstra høj madraskerne på 60 mm. Samtidig er LUX topmadrassen omgivet af et mere naturligt betræk med blandt andet bambus quilt og 3D ventileringskanal.

Begge topmadrasser lykkes i at skabe en komfortabel og behagelig overflade på din seng - uanset om du ønsker, den skal være fast eller blød. Har du behov for ekstra komfort, eller vil du bare gerne have lidt mere luksus ind i hverdagen, skal du vælge de serier, der kommer med vores LUX topmadras (Tromsø, Stockholm, Oslo). Ønsker du en anden model med vores LUX topmadras, skal du endelig hive fat i vores søvneksperter, så kan de også hjælpe dig med det.

Kvalitetssenge direkte fra fabrikken til dig

Det skal være simpelt at købe seng hos Sengefabrikken. Her får du bare rigtig gode senge til rigtig gode priser. Vores arbejde er dog bestemt ikke slut, når du har købt din seng her på siden. Efter din bestilling går vores danske håndværkere i gang med at producere din nye drømmeseng, hvorefter den kommer til vores lager og så afsted til vores fragtmand, der leverer den til dig helt gratis. Og bare fordi den er leveret, slutter vores ansvar heller ikke endnu. Vores ansvar for din gode nattesøvn, som fylder godt på vores skuldre hver eneste dag. Vi tjekker op på dig for at sikre os, at alt er godt - og er det ikke, så har du altid muligheden for at ombytte fastheden eller topmadrassen til din nye seng i op til 50 dage efter levering for kun 1 krone.

Kundeservice

Ring på 89 87 82 59

Vi har åbent alle ugens dage fra 08:00-22:00.

 

Eller udfyld skemaet nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Telefon er ugyldig
Tak, vi kontakter dig hurtigst mulig

Kontinentalsenge guide

Sengetype

En kontinentalseng er den perfekte seng for dig, der søger en langtidsholdbar og komfortabel sengeløsning, som pryder i ethvert soveværelse. Fælles for vores store udvalg af kontinentalsenge er opbygningen med tre madraslag, der på hver sin måde bidrager til nøgleordene for god søvn; stabilitet, holdbarhed, komfort, støtte og aflastning.

Det der blandt andet adskiller kontinentalsenge fra eksempelvis boxmadrasser, er det ekstra madraslag i form af kontinentalbunden nederst. Det ekstra lag, hvor benene er monteret, skaber et solidt fundament, der bidrager til stabiliteten, og giver både spring- og topmadras de bedste betingelser for at kunne yde en behagelig komfort og en sund støtte for din krop.

Vores kontinentalsenge får du altid som en komplet løsning - så du undgår flere omkostninger undervejs. Hos os er der altid fuld gennemsigtighed, så du ved præcis hvad du får med, når du køber en ny seng hos Sengefabrikken. Vores stilrene sengegavl følger altid med i prisen, og fuldender det indbydende udseende, som kontinentalsengen også repræsenterer. Udover sengegavlen medfølger sengebenene samt en valgfri topmadras med enten latex eller memory skum. Vores rare fragtmænd leverer også altid sengen gratis til din adresse.

Størrelse

I vores store udvalg af kontinentalsenge finder du lidt for enhver smag - også når det kommer til sengens mål. Vi har kontinentalsenge som trekvartsenge i 140x200, som queen-size i 200x200 og helt op til king-size i 210x210 for dig, der bestemt ikke vil gå på kompromis med pladsen.

Alle dobbeltsenge på 160 cm. og over i bredden er opbygget med to sengebunde samt to springmadraskerner, der samles i et stort cover/betræk. Den to-delte konstruktion forhindrer, at der over tid danner sig en “hængekøje” på sengen, ligesom det giver to personer muligheden for at vælge to forskellige fastheder i sengen. Det er en fordel, hvis I er to, som ikke vejer det samme, der skal sove i sengen.

Den mest almindelige størrelse dobbeltseng er 180x200 eller 180x210, men har du et mindre soveværelse, eller skal sengen bruges i for eksempel et sommerhus, vælger mange af Sengefabrikkens kunder også de smallere dobbeltsenge i eksempelvis 160x200 eller 160x210. Så får man stadig den to-delte konstruktion og en ny seng, der føles og ser ud som en dobbeltseng.

Kontinentalbund

Kontinentalbunden er opbygget med en ramme i massivt og FSC certificeret fyrretræ fra Sverige. Fyrretræsrammen skaber et stabilt og massivt fundament, som forlænger sengens levetid og sørger for den helt rette stabilitet, som du kan mærke hele vejen op gennem sengens lag.

Lyngdal, Trondheim, Trysil, Nordkap og Tromsø er opbygget med en træramme på 8 cm., mens du med serierne Stockholm og Oslo får en træramme på hele 14 cm. Den ekstra høje træramme resulterer ikke alene i en højere seng, men giver også sengen et nøk op, når det kommer til stabilitet. Materialet er dog det samme massive fyrretræ hele vejen igennem, der også med en højde på 8 cm. sørger for god stabilitet og holdbarhed.

Du får altid mellem 15 og 25 års fabriksgaranti mod brud på trærammen.  

Træramme

Inde i trærammen finder du i vores kontinentalsenge enten en fast skumbase eller et fjedrelag. Vores luksusserier Stockholm og Oslo er de eneste, der i kontinentalbunden er udstyret med endnu et fjedrelag, mens de resterende serier i vores sortiment er opbygget med en fast skumbase.

Det ekstra fjedrelag med pocket fjedre i kontinentalbunden anbefaler vi, at du skal vælge til, hvis du har nogle skavanker eller rygproblemer, som kræver en ekstra dyb støtte. Med fjedre i sengens bund får du nemlig her endnu et komfortlag og flere individuelle støttepunkter, som kan være lige det, du mangler i jagten på den gode nattesøvn.

Har du ingen skavanker eller smerter, der skal tages højde for, anbefaler vi vores andre serier, som er opbygget med en fast skumbase af højelastisk komfortskum i bunden. Den faste skumbase er ikke ekstra støttepunkter som fjedre, men tilfører sengen et ekstra komfortlag, som bidrager til kontinentalbundens samlede formål.

 

Lameller

Uanset hvilken en af vores kontinentalsenge du kigger på, kan du være sikker på, at kontinentalbunden indeholder 11 stærke lameller. Det er ikke helt tilfældigt, at der altid er lameller i bunden på vores kontinentalsenge, de er nemlig med til både at forlænge sengens levetid, ligesom lamellerne tager en stor del af den belastning, som sengen udsættes for. Det skaber en bedre komfort hele vejen op gennem madrassen, så du får en dyb og rolig nattesøvn.

Ansvarlige materialer for dig, os og alle de andre

Ansvarlighed er vigtigt for os. Både når det kommer til din søvn, men også når det kommer til at passe på vores jord. Alt det træ som bruges i bundene på vores kontinentalsenge er derfor FSC certificeret. Det betyder meget for os - for FSC certificeringen er både din og vores garanti for, at træet kommer fra en bæredygtig skov. En skov, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven selv kan nå at reproducere - og en skov, som drives med respekt for både dyr, planter og de mennesker, der arbejder i den. Du kan læse meget mere om FSC certificeringens grundprincipper lige her(link).

Sammensæt din seng så den passer ind hos dig

Blandt kontinentalsengene finder du lidt for enhver smag - både når det kommer til komfort og æstetik. Vores kontinentalsenge findes i flere forskellige farver, så du kan finde den, som passer bedst hjemme hos dig. Kan du ikke se farven på din drømmeseng på siden? Så hiv fat i vores søvneksperter som vil gøre alt, hvad de kan for at hjælpe dig.

Oeko-Tex 100 certificeret

Alle tekstiler i vores kontinentalsenge er Oeko-Tex 100 certificeret, og opfylder på den måde det omfattende Oeko-Tex kriteriekatalog. Med andre ord kan du være sikker på, at tekstilerne er testet for skadelige stoffer - og dermed er uskadelig for dit helbred, så du kan sove trygt og sundt.

Slidstærkt tekstil

Tekstilerne i vores kontinentalsenge dækker både kontinentalbund og springmadras. Ved boxkontinentalsenge er tekstilen et stort boxcover, der dækker både bund og springmadras, mens coveret er delt op ved almindelige kontinentalsenge. Uanset hvad kommer vores kontinentalsenge med et slidstærkt møbeltekstil, som er nemt at vedligeholde. Tekstilerne kan tørres af med en fugtig klud og støvsuges. Hvis der kommer en plet på det, kan den i mange tilfælde fjernes med demineraliseret vand.

Springmadras

Springmadrassen er sengens primære komfortlag, der er placeret ovenpå kontinentalbunden. Madrassens primære formål er at sikre en sund støtte og en korrekt aflastning - og derfor har vi testet den bedst mulige kombination. Den kombination som har indflydelse på din søvn og på dit overskud. Swipe videre og læs mere om hvordan springmadrassen er opbygget, og hvad det gør for din komfortoplevelse.

Individuelle fjedre er individuelle støttepunkter

Alle springmadrasser i vores kontinentalsenge er opbygget med fjedre - og det er selvfølgelig ikke bare en hvilken som helst af slagsen. Hos Sengefabrikken er intet tilfældigt - og slet ikke når det kommer til opbygningen af vores senge.

Springmadrasserne i vores kontinentalsenge indeholder posefjedre. Fjedre som du kender dem, pakket ind i tynde filtposer, der adskiller dem fra hinanden, og gør hver enkel til et individuelt støttepunkt. Det skaber en fleksibel madras, der tilpasser sig din krops bevægelser, så du får en bedre støtte der, hvor du placerer det største tryk.

Komfortzoner

Madrassens opbygning er nøje udvalgt med din søvn og sundhed i fokus. For at vi kan sikre os, at din krops primære trykpunkter får en dyb og markant støtte lige der, hvor den har brug for det, har vi i alle springmadrasser inddelt fjedrene i 5 komfortzoner. På den måde tages der i madrassen højde for, at du helt naturligt ikke placerer det samme tryk i alle zoner - og derfor har vi spændt fjedrene således, at komforten harmonerer med din krops primære trykpunkter som for eksempel skuldre, lænd og hofte.

Polstring

De zoneinddelte posefjedre skaber en sund støtte og en optimal aflastning, men det er alligevel de færreste, som bryder sig om at sove direkte på et fjedrelag. For at sikre en sund støtte og samtidig en suveræn komfort, er alle vores kontinentalsenge med en 25 mm. polstring omkring fjedrene.

Lyngdal, Trysil, Nordkap og Trondheim er polstret med 25 mm. komfortabelt skum, mens de mere luksuriøse sengeserier er polstret med 25 mm. latex, der, udover komforten, også bidrager med endnu et niveau af åndbarhed og fleksibilitet.

Polstringen på begge sider gør springmadrassen vendbar, så du med jævne mellemrum kan lyne madraskernen ud af sit betræk, vende den om og på den måde forlænge levetiden på den gode komfort.

Indbygget antiskrid

Der er altid lidt ekstra luksus i vores kontinentalsenge - uanset hvilken serie du har kig på. Alle vores kontinentalsenge kommer nemlig med et indbygget lag af antiskrid, der holder madrasserne på plads hele natten - også når du vender og drejer dig. Fastlåste madrasser giver en rolig nattesøvn uden unødvendige opvågninger.

Vælg mellem flere fastheder

Du kan altid tilpasse komforten på din nye seng ved at vælge mellem forskellige fastheder. I fasthederne Medium og Fast er madrassen opbygget med 220 pocket fjedre pr. m2, mens fastheden Xtra Fast er opbygget med 504 multipocket fjedre pr. m2. Multipocket fjedre er mindre i diameteren, og du får således i en Xtra Fast endnu flere individuelle støttepunkter pr. m2. Det skaber en ekstra fast komfort, hvor din vægt fordeler sig ud på flere støttepunkter, så hver enkelt fjeder ikke bliver lige så belastet.

Valg af fasthed kommer an på din vægt og personlige præferencer. Hos Sengefabrikken anbefaler vi:

Husk at du altid kan ombytte fastheden i op til 50 dage efter levering.

En valgfri topmadras der fuldender din nattesøvn

Vores kontinentalsenge kommer altid som en komplet løsning, så du ikke mangler noget til din nye seng. Topmadrassen er det øverste lag på vores kontinentalsenge og dermed også din primære berøringsflade. Selvom springmadrassen er det primære komfortlag, så er det naturligvis afgørende, at også topmadrassen passer til dig og dine ønsker for komfort.

Med til vores kontinentalsenge medfølger altid en valgfri topmadras med enten memory skum eller latex. Valget af topmadras afhænger af dine personlige præferencer, og hvorvidt du foretrækker at ligge blødt eller mere fast. Her spiller din kropsvægt ikke ind på samme måde, som er tilfældet ved valg af fasthed.

Memory skum

Den ene valgmulighed er memory skum (celcius). Vi anbefaler Celcius topmadrassen, hvis du foretrækker en blød komfort. Her får du nemlig en topmadras i et trykaflastende materiale, som ved at optage din kropsvarme, former sig, så du synker ned i madrassen på en behagelig og ergonomisk korrekte måde.

Latex

Topmadrassen med latex har en relativ fast komfort. I stedet for at forme sig, så du synker ned i madrassen, vil latex materialet i stedet arbejde på at aflede din kropsvarme og yde en progressiv komfort. Med andre ord skubber materialet igen, så madrassen bevarer en jævn overflade, og så din rygsøjle forbliver i vandret position - hele natten igennem. En af de andre fordele ved latex materialet er den effektive varmeafledning, og derfor er topmadrassen med latex også at foretrække, hvis du har tendens til at få det varmt i løbet af natten.

Memory vs Latex

Der er forskel på de topmadrasser, der følger med til vores kontinentalsenge. Nogle af vores modeller kommer med vores LUX udgaver, mens der til andre medfølger vores traditionelle topmadras. Forskellen på de to sidder blandt andet i madrassens kernehøjde, hvor LUX udgaven kommer med en ekstra høj madraskerne på 60 mm. Samtidig er LUX topmadrassen omgivet af et mere naturligt betræk med blandt andet bambus quilt og 3D ventileringskanal.

Begge topmadrasser lykkedes i at skabe en komfortabel og behagelig overflade på din seng - uanset om du ønsker den skal være fast eller blød. Har du behov for ekstra komfort, eller vil du bare gerne have lidt mere luksus ind i hverdagen, skal du vælge de serier, der kommer med vores LUX topmadras (Tromsø, Stockholm, Oslo). Ønsker du en anden model med vores LUX topmadras, skal du endelig hive fat i vores søvneksperter, så kan de også hjælpe dig med det.

Kvalitetssenge direkte fra fabrikken til dig

Det skal være simpelt at købe seng hos Sengefabrikken. Her får du bare rigtig gode senge til rigtig gode priser. Vores arbejde er dog bestemt ikke slut, når du har købt din seng her på siden. Efter din bestilling går vores danske håndværkere i gang med at producere din nye drømmeseng, hvorefter den kommer til vores lager og så afsted til vores fragtmand, der leverer den til dig helt gratis. Og bare fordi den er leveret, slutter vores ansvar heller ikke endnu. Vores ansvar for din gode nattesøvn, som fylder godt på vores skuldre hver eneste dag. Vi tjekker op på dig for at sikre os, at alt er godt - og er det ikke, så har du altid muligheden for at ombytte fastheden eller topmadrassen til din nye seng i op til 50 dage efter levering for kun 1 krone.

Kundeservice

89 87 82 59

Kundeservice alle dage fra 08:00-22:00

 

Eller udfyld skemaet nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Telefon er ugyldig
Tak, vi kontakter dig hurtigst mulig

Kontinentalsenge guide

Sengetype

En kontinentalseng er den perfekte seng for dig, der søger en langtidsholdbar og komfortabel sengeløsning, som pryder i ethvert soveværelse. Fælles for vores store udvalg af kontinentalsenge er opbygningen med tre madraslag, der på hver sin måde bidrager til nøgleordene for god søvn; stabilitet, holdbarhed, komfort, støtte og aflastning.

Det der blandt andet adskiller kontinentalsenge fra eksempelvis boxmadrasser, er det ekstra madraslag i form af kontinentalbunden nederst. Det ekstra lag, hvor benene er monteret, skaber et solidt fundament, der bidrager til stabiliteten, og giver både spring- og topmadras de bedste betingelser for at kunne yde en behagelig komfort og en sund støtte for din krop.

Vores kontinentalsenge får du altid som en komplet løsning - så du undgår flere omkostninger undervejs. Hos os er der altid fuld gennemsigtighed, så du ved præcis hvad du får med, når du køber en ny seng hos Sengefabrikken. Vores stilrene sengegavl følger altid med i prisen, og fuldender det indbydende udseende, som kontinentalsengen også repræsenterer. Udover sengegavlen medfølger sengebenene samt en valgfri topmadras med enten latex eller memory skum. Vores rare fragtmænd leverer også altid sengen gratis til din adresse.

Størrelse

I vores store udvalg af kontinentalsenge finder du lidt for enhver smag - også når det kommer til sengens mål. Vi har kontinentalsenge som trekvartsenge i 140x200, som queen-size i 200x200 og helt op til king-size i 210x210 for dig, der bestemt ikke vil gå på kompromis med pladsen.

Alle dobbeltsenge på 160 cm. og over i bredden er opbygget med to sengebunde samt to springmadraskerner, der samles i et stort cover/betræk. Den to-delte konstruktion forhindrer, at der over tid danner sig en “hængekøje” på sengen, ligesom det giver to personer muligheden for at vælge to forskellige fastheder i sengen. Det er en fordel, hvis I er to, som ikke vejer det samme, der skal sove i sengen.

Den mest almindelige størrelse dobbeltseng er 180x200 eller 180x210, men har du et mindre soveværelse, eller skal sengen bruges i for eksempel et sommerhus, vælger mange af Sengefabrikkens kunder også de smallere dobbeltsenge i eksempelvis 160x200 eller 160x210. Så får man stadig den to-delte konstruktion og en ny seng, der føles og ser ud som en dobbeltseng.

Kontinentalbund

Kontinentalbunden er opbygget med en ramme i massivt og FSC certificeret fyrretræ fra Sverige. Fyrretræsrammen skaber et stabilt og massivt fundament, som forlænger sengens levetid og sørger for den helt rette stabilitet, som du kan mærke hele vejen op gennem sengens lag.

Lyngdal, Trondheim, Trysil, Nordkap og Tromsø er opbygget med en træramme på 8 cm., mens du med serierne Stockholm og Oslo får en træramme på hele 14 cm. Den ekstra høje træramme resulterer ikke alene i en højere seng, men giver også sengen et nøk op, når det kommer til stabilitet. Materialet er dog det samme massive fyrretræ hele vejen igennem, der også med en højde på 8 cm. sørger for god stabilitet og holdbarhed.

Du får altid mellem 15 og 25 års fabriksgaranti mod brud på trærammen.  

Træramme

Inde i trærammen finder du i vores kontinentalsenge enten en fast skumbase eller et fjedrelag. Vores luksusserier Stockholm og Oslo er de eneste, der i kontinentalbunden er udstyret med endnu et fjedrelag, mens de resterende serier i vores sortiment er opbygget med en fast skumbase.

Det ekstra fjedrelag med pocket fjedre i kontinentalbunden anbefaler vi, at du skal vælge til, hvis du har nogle skavanker eller rygproblemer, som kræver en ekstra dyb støtte. Med fjedre i sengens bund får du nemlig her endnu et komfortlag og flere individuelle støttepunkter, som kan være lige det, du mangler i jagten på den gode nattesøvn.

Har du ingen skavanker eller smerter, der skal tages højde for, anbefaler vi vores andre serier, som er opbygget med en fast skumbase af højelastisk komfortskum i bunden. Den faste skumbase er ikke ekstra støttepunkter som fjedre, men tilfører sengen et ekstra komfortlag, som bidrager til kontinentalbundens samlede formål.

 

Lameller

Uanset hvilken en af vores kontinentalsenge du kigger på, kan du være sikker på, at kontinentalbunden indeholder 11 stærke lameller. Det er ikke helt tilfældigt, at der altid er lameller i bunden på vores kontinentalsenge, de er nemlig med til både at forlænge sengens levetid, ligesom lamellerne tager en stor del af den belastning, som sengen udsættes for. Det skaber en bedre komfort hele vejen op gennem madrassen, så du får en dyb og rolig nattesøvn.

Ansvarlige materialer for dig, os og alle de andre

Ansvarlighed er vigtigt for os. Både når det kommer til din søvn, men også når det kommer til at passe på vores jord. Alt det træ som bruges i bundene på vores kontinentalsenge er derfor FSC certificeret. Det betyder meget for os - for FSC certificeringen er både din og vores garanti for, at træet kommer fra en bæredygtig skov. En skov, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven selv kan nå at reproducere - og en skov, som drives med respekt for både dyr, planter og de mennesker, der arbejder i den. Du kan læse meget mere om FSC certificeringens grundprincipper lige her(link).

Sammensæt din seng så den passer ind hos dig

Blandt kontinentalsengene finder du lidt for enhver smag - både når det kommer til komfort og æstetik. Vores kontinentalsenge findes i flere forskellige farver, så du kan finde den, som passer bedst hjemme hos dig. Kan du ikke se farven på din drømmeseng på siden? Så hiv fat i vores søvneksperter som vil gøre alt, hvad de kan for at hjælpe dig.

Oeko-Tex 100 certificeret

Alle tekstiler i vores kontinentalsenge er Oeko-Tex 100 certificeret, og opfylder på den måde det omfattende Oeko-Tex kriteriekatalog. Med andre ord kan du være sikker på, at tekstilerne er testet for skadelige stoffer - og dermed er uskadelig for dit helbred, så du kan sove trygt og sundt.

Slidstærkt tekstil

Tekstilerne i vores kontinentalsenge dækker både kontinentalbund og springmadras. Ved boxkontinentalsenge er tekstilen et stort boxcover, der dækker både bund og springmadras, mens coveret er delt op ved almindelige kontinentalsenge. Uanset hvad kommer vores kontinentalsenge med et slidstærkt møbeltekstil, som er nemt at vedligeholde. Tekstilerne kan tørres af med en fugtig klud og støvsuges. Hvis der kommer en plet på det, kan den i mange tilfælde fjernes med demineraliseret vand.

Springmadras

Springmadrassen er sengens primære komfortlag, der er placeret ovenpå kontinentalbunden. Madrassens primære formål er at sikre en sund støtte og en korrekt aflastning - og derfor har vi testet den bedst mulige kombination. Den kombination som har indflydelse på din søvn og på dit overskud. Swipe videre og læs mere om hvordan springmadrassen er opbygget, og hvad det gør for din komfortoplevelse.

Individuelle fjedre er individuelle støttepunkter

Alle springmadrasser i vores kontinentalsenge er opbygget med fjedre - og det er selvfølgelig ikke bare en hvilken som helst af slagsen. Hos Sengefabrikken er intet tilfældigt - og slet ikke når det kommer til opbygningen af vores senge.

Springmadrasserne i vores kontinentalsenge indeholder posefjedre. Fjedre som du kender dem, pakket ind i tynde filtposer, der adskiller dem fra hinanden, og gør hver enkel til et individuelt støttepunkt. Det skaber en fleksibel madras, der tilpasser sig din krops bevægelser, så du får en bedre støtte der, hvor du placerer det største tryk.

Komfortzoner

Madrassens opbygning er nøje udvalgt med din søvn og sundhed i fokus. For at vi kan sikre os, at din krops primære trykpunkter får en dyb og markant støtte lige der, hvor den har brug for det, har vi i alle springmadrasser inddelt fjedrene i 5 komfortzoner. På den måde tages der i madrassen højde for, at du helt naturligt ikke placerer det samme tryk i alle zoner - og derfor har vi spændt fjedrene således, at komforten harmonerer med din krops primære trykpunkter som for eksempel skuldre, lænd og hofte.

Polstring

De zoneinddelte posefjedre skaber en sund støtte og en optimal aflastning, men det er alligevel de færreste, som bryder sig om at sove direkte på et fjedrelag. For at sikre en sund støtte og samtidig en suveræn komfort, er alle vores kontinentalsenge med en 25 mm. polstring omkring fjedrene.

Lyngdal, Trysil, Nordkap og Trondheim er polstret med 25 mm. komfortabelt skum, mens de mere luksuriøse sengeserier er polstret med 25 mm. latex, der, udover komforten, også bidrager med endnu et niveau af åndbarhed og fleksibilitet.

Polstringen på begge sider gør springmadrassen vendbar, så du med jævne mellemrum kan lyne madraskernen ud af sit betræk, vende den om og på den måde forlænge levetiden på den gode komfort.

Indbygget antiskrid

Der er altid lidt ekstra luksus i vores kontinentalsenge - uanset hvilken serie du har kig på. Alle vores kontinentalsenge kommer nemlig med et indbygget lag af antiskrid, der holder madrasserne på plads hele natten - også når du vender og drejer dig. Fastlåste madrasser giver en rolig nattesøvn uden unødvendige opvågninger.

Vælg mellem flere fastheder

Du kan altid tilpasse komforten på din nye seng ved at vælge mellem forskellige fastheder. I fasthederne Medium og Fast er madrassen opbygget med 220 pocket fjedre pr. m2, mens fastheden Xtra Fast er opbygget med 504 multipocket fjedre pr. m2. Multipocket fjedre er mindre i diameteren, og du får således i en Xtra Fast endnu flere individuelle støttepunkter pr. m2. Det skaber en ekstra fast komfort, hvor din vægt fordeler sig ud på flere støttepunkter, så hver enkelt fjeder ikke bliver lige så belastet.

Valg af fasthed kommer an på din vægt og personlige præferencer. Hos Sengefabrikken anbefaler vi:

Husk at du altid kan ombytte fastheden i op til 50 dage efter levering.

En valgfri topmadras der fuldender din nattesøvn

Vores kontinentalsenge kommer altid som en komplet løsning, så du ikke mangler noget til din nye seng. Topmadrassen er det øverste lag på vores kontinentalsenge og dermed også din primære berøringsflade. Selvom springmadrassen er det primære komfortlag, så er det naturligvis afgørende, at også topmadrassen passer til dig og dine ønsker for komfort.

Med til vores kontinentalsenge medfølger altid en valgfri topmadras med enten memory skum eller latex. Valget af topmadras afhænger af dine personlige præferencer, og hvorvidt du foretrækker at ligge blødt eller mere fast. Her spiller din kropsvægt ikke ind på samme måde, som er tilfældet ved valg af fasthed.

Memory skum

Den ene valgmulighed er memory skum (celcius). Vi anbefaler Celcius topmadrassen, hvis du foretrækker en blød komfort. Her får du nemlig en topmadras i et trykaflastende materiale, som ved at optage din kropsvarme, former sig, så du synker ned i madrassen på en behagelig og ergonomisk korrekte måde.

Latex

Topmadrassen med latex har en relativ fast komfort. I stedet for at forme sig, så du synker ned i madrassen, vil latex materialet i stedet arbejde på at aflede din kropsvarme og yde en progressiv komfort. Med andre ord skubber materialet igen, så madrassen bevarer en jævn overflade, og så din rygsøjle forbliver i vandret position - hele natten igennem. En af de andre fordele ved latex materialet er den effektive varmeafledning, og derfor er topmadrassen med latex også at foretrække, hvis du har tendens til at få det varmt i løbet af natten.

Memory vs Latex

Der er forskel på de topmadrasser, der følger med til vores kontinentalsenge. Nogle af vores modeller kommer med vores LUX udgaver, mens der til andre medfølger vores traditionelle topmadras. Forskellen på de to sidder blandt andet i madrassens kernehøjde, hvor LUX udgaven kommer med en ekstra høj madraskerne på 60 mm. Samtidig er LUX topmadrassen omgivet af et mere naturligt betræk med blandt andet bambus quilt og 3D ventileringskanal.

Begge topmadrasser lykkedes i at skabe en komfortabel og behagelig overflade på din seng - uanset om du ønsker den skal være fast eller blød. Har du behov for ekstra komfort, eller vil du bare gerne have lidt mere luksus ind i hverdagen, skal du vælge de serier, der kommer med vores LUX topmadras (Tromsø, Stockholm, Oslo). Ønsker du en anden model med vores LUX topmadras, skal du endelig hive fat i vores søvneksperter, så kan de også hjælpe dig med det.

Kvalitetssenge direkte fra fabrikken til dig

Det skal være simpelt at købe seng hos Sengefabrikken. Her får du bare rigtig gode senge til rigtig gode priser. Vores arbejde er dog bestemt ikke slut, når du har købt din seng her på siden. Efter din bestilling går vores danske håndværkere i gang med at producere din nye drømmeseng, hvorefter den kommer til vores lager og så afsted til vores fragtmand, der leverer den til dig helt gratis. Og bare fordi den er leveret, slutter vores ansvar heller ikke endnu. Vores ansvar for din gode nattesøvn, som fylder godt på vores skuldre hver eneste dag. Vi tjekker op på dig for at sikre os, at alt er godt - og er det ikke, så har du altid muligheden for at ombytte fastheden eller topmadrassen til din nye seng i op til 50 dage efter levering for kun 1 krone.

Kundeservice

89 87 82 59

Kundeservice alle dage fra 08:00-22:00

 

Eller udfyld skemaet nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Telefon er ugyldig
Tak, vi kontakter dig hurtigst mulig

Hvad kigger du efter?

INDKØBSKURV