Topmadras guide

Komfortlaget der fuldender din søvn

Topmadrasser er typisk det øverste madraslag i en seng. Det er topmadrassen, der tilfører sengen sin sidste finish, og fuldender komfortoplevelsen. Det er ikke fra topmadrassen, at den primære støtte og aflastning udspringer - i stedet er den til for at sikre en behagelig og komfortabel overflade, som passer til dig og dine præferencer.

Den rette topmadras forbedrer således komforten, og forlænger samtidig levetiden på din nye seng. Alle topmadrasser i vores sortiment er desuden omgivet af et vaskbart betræk - og det er afgørende for, at du kan opretholde en god hygiejne og dermed også et sundt og rent sovemiljø.

I denne topmadras guide vil vi gøre dig klogere på, hvilken topmadras der er den helt rette for dig. Her kan du helt på egen hånd danne dig et overblik over vores store udvalg af topmadrasser - og får du brug for hjælp, så er vores søvneksperter klar på sidelinjen, så du kan få svar på dine spørgsmål. Du er som altid velkommen til at benytte dig af vores live-chat, sende os en mail eller ringe os op - vi er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Kvalitetsmaterialer og god komfort til alle  

Overordnet set er kernen i vores topmadrasser opbygget af enten memory skum eller latex, men det betyder ikke, at der kun er to former for komfort at vælge mellem i vores udvalg. Der er nemlig forskel på, hvordan kernerne er behandlet, og det har betydning for den komfort, du vil opleve.

Vil du vide mere om, hvordan behandlingen af madraskernen har betydning for komfort og egenskaber? Så kan du gå direkte til sammenligning af topmadrasser her.

Latex

Latex er et populært valg blandt vores kunder, når det kommer til topmadrasser. Det er naturligt og udvindes af gummitræer, hvilket giver materialet en række åndbare egenskaber. Topmadrasser med latex har altid en effektiv varmeafledning, da materialet konstant trækker luft ind og på den måde ventilerer og afleder varmen.

Komfortmæssigt føles latex relativ fast - dog uden at være decideret hård. Den naturlige cellestruktur i latexmaterialet skaber en slags progressiv komfort, hvor madrassen skubber igen for belastning i stedet for at give efter. På den måde bevares sengens overflade jævn og fast, når du ligger på den - samtidig med, at den føles behagelig og komfortabel.

Memory skum

I vores sortiment af topmadrasser vil du også støde på materialet memory skum. Når det kommer til holdbarhed og kvalitet minder memory skum og latex om hinanden, men komfortmæssigt føles det helt anderledes.

Memory skum er temperaturfølsomt. Materialet optager kropsvarmen, og benytter den i kombination med kropstrykket til at forme sig. Mens latex topmadrasser skubber igen, giver memory skum topmadrasser efter. Med andre ord vil du få en fornemmelse af, at madrassen omfavner din krop, som synker ned i madrassen.

En ulempe ved memory skum kan være, at materialet kan føles varmt at ligge på. Det kan være en udfordring, at man foretrækker en blød og trykaflastende komfort, men samtidig har tendens til at få det varmt i løbet af natten. Af den årsag har vi udviklet vores Memory Breeze topmadras, der omkring den trykaflastende memory skum kerne er omgivet af et breeze betræk, som har til formål at sikre en kølig og behagelig madraskerne.

Topmadras med split

Søger du en topmadras til elevationsseng, skal du kigge efter vores topmadrasser med split. I vores sortiment finder du nemlig et udvalg af split topmadrasser, som egner sig særligt til dobbeltsenge med elevation. Split topmadrasser er samlet på midten, men splittet i både fodende og hovedende. På den måde vil det føles og se ud som en stor overflade, mens to personer stadig kan bruge elevationen individuelt. Du kan se vores udvalg af topmadrasser med split lige her.

Vores splittopmadrasser findes på samme måde som de traditionelle topmadrasser i flere forskellige varianter, så du kan finde den, der komfortmæssigt passer til dig og dine præferencer.

Mål og specialmål

Hos Sengefabrikken har vi et stort udvalg af topmadrasser i specialmål. Til dig, der mangler en topmadras til din campingvogn, daybed, bænk eller en kæmpe topmadras til samsovning med hele familien. Vi laver topmadrasser tilpasset dit specifikke formål - helt ned på centimeteren. Og kan du ikke finde det mål eller den topmadras, du søger? Så tag endelig fat i vores kundeservice, som hurtigt kan hjælpe dig med din nye topmadras i specialmål.

Betræk i nøje udvalgte materialer

Det cover/betræk der omgiver topmadraskernen har betydning for din oplevelse af topmadrassen - og dermed også for din nattesøvn. Som med alt andet har vi strenge kvalitetskrav til vores topmadrasser og det betræk, der omgiver dem.

Swipe videre og bliv klogere på de forskellige typer af betræk i vores sortiment, og hvilken betydning de har for dig og din nattesøvn.

Naturligt og behageligt TENCEL

Tencel betrækket finder du i vores Memory Tencel, Prima Latex, Prima Split og omkring vores eksklusive Brillant topmadras. Tencel betrækket går således igen på flere af vores topmadrasser - og det er der naturligvis en rigtig god grund til.

Tencel er et naturligt materiale, som er udvundet af en træmasse, der kvases og laves til fibre for bagefter at blive syet til en blød og behagelig tekstil. Tencel materialet deler mange af de gode egenskaber fra bomuld, men er exceptionel når det kommer til at transportere fugt. Det er også af den årsag, at Tencel er et oplagt tekstilmateriale at benytte i soveprodukter. Tencel materialet er desuden et ansvarligt valg - blandt andet fordi det ikke er nødvendigt at fælde træerne for at udvinde materialet.

 

Blødt bomuld

Det er kun vores allergivenlige Softflex, der er omgivet af et bomuldsbetræk. Bomuld har gode evner til at transportere fugt, og så er det et blødt materiale, der ligesom Tencel betrækket har effektive varmeafledende egenskaber, som sikrer en åndbar og kølende topmadras. Bomuldsbetrækket er tyndt med det formål at tilføre madrassen en lækker og behagelig finish - helt uden at det går udover latexkernens gode komfortmæssige egenskaber.

Cool Breeze

Cool Breeze betrækket finder du omkring vores Memory Breeze, som er særligt udviklet til at kombinere de gode trykaflastende egenskaber fra memory skum materialet med effektive varmeafledende egenskaber.

Det unikke Cool Breeze betræk er vendbart, og består på den ene side af kølende cool breeze teknologi og på den anden side af en viscose/polyester blanding. På den måde kan du helt selv bestemme, om du har brug for den kølende effekt året rundt - eller om du kun har brug for ekstra varmeafledning i de årstider, hvor soveværelsestemperaturen typisk er højere.

Oeko-Tex certificeret polyester/viscose

Betrækket med en kombination af polyester og viscose finder du om vores Deluxe Latex, som også findes som split topmadras. Betrækket her er Oeko-Tex 100 certificeret, hvilket er din garanti for, at materialet er testet for skadelige stoffer og kemikalier - og derfor er uskadelig for dit helbred.

Polyester/viscose betrækket tilfører ikke topmadrassen ekstraordinære åndbare egenskaber, men har stadig den effektive varmeafledning fra latexmaterialet i kernen. Hvis du foretrækker en fast kvalitetstopmadras til en rigtig god pris, er vores Deluxe Latex modeller således værd at tage et ekstra kig på.

Brillant

Leder du efter en førsteklasses topmadras med en fast komfort, bør du vælge vores Brillant med en 50 mm. latexkerne behandlet med naturlige grafitpartikler, der hjælper til at nå og fastholde en optimal kropstemperatur.

Softflex

Er du i stedet på udkig efter en kølende og naturlig topmadras med en komfort, der hverken føles for blød eller for fast, bør du vælge vores Softflex topmadras, der med vulkaniseret latex sørger for suveræn elasticitet og fleksibilitet.

Prima Latex

Prima Latex er populær blandt Sengefabrikkens kunder - og med rigtig god grund. Den passer perfekt til dig, der foretrækker en relativ fast topmadras i naturlige, åndbare og allergivenlige materialer - og hvor prisen ikke er løbet løbsk.

Memory Breeze

Søger du i stedet en trykaflastende topmadras med en blød komfort, men har du på samme tid brug for en mere kølende overflade? Så er vores Memory Breeze topmadras den helt rette topmadras for dig.

Memory Tencel

Memory Tencel er vores blødeste topmadras. Til dig der ønsker at synke ned i en ekstra blød, behagelig og trykaflastende topmadras, som er omgivet af et naturligt og behageligt Tencel betræk.

Latex Deluxe

Foretrækker du en fast komfort og en kvalitetstopmadras til en god pris? Så bør du tage et kig på vores Latex Deluxe. Her får du en 50 mm. kerne af perforeret dunlop latex og dermed en fleksibel, fast og åndbar topmadras.

Topmadrasser til faste lave priser

Vores topmadrasser er altid til fast lav pris. Hos os betaler du ikke for et bestemt brand - i stedet får du værdi for pengene og kvalitetstopmadrasser, der ikke koster en formue. En topmadras kan være det sidste led, du mangler i jagten på en god nattesøvn. Vi anbefaler altid, at du udskifter din topmadras hvert 5. år. En ny topmadras i god kvalitet og med den rette komfort kan give din gamle seng en helt ny chance for at give dig en dyb, rolig og sund nattesøvn.

Valget af topmadras er individuelt - det afhænger af dine personlige præferencer og ønsker. Nogle foretrækker således en blød komfort, mens andre ligger bedst på en madras med en mere fast komfort. Du ved helt sikkert selv, hvilken komfort du har bedst erfaring med - men har du brug for ekstra vejledning, eller vil du gerne vende en af vores topmadrasser med en ekspert? Vores kundeservice sidder som altid klar til at hjælpe dig.

Kundeservice

Ring på 89 87 82 59

Vi er online alle ugens dage fra 08:00-22:00.

 

Eller udfyld skemaet nedenfor så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Telefon er ugyldig
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt

Topmadras guide

Komfortlaget der fuldender din søvn

Topmadrasser er typisk det øverste madraslag i en seng. Det er topmadrassen, der tilfører sengen sin sidste finish, og fuldender komfortoplevelsen. Det er ikke fra topmadrassen, at den primære støtte og aflastning udspringer - i stedet er den til for at sikre en behagelig og komfortabel overflade, som passer til dig og dine præferencer.

Den rette topmadras forbedrer således komforten, og forlænger samtidig levetiden på din nye seng. Alle topmadrasser i vores sortiment er desuden omgivet af et vaskbart betræk - og det er afgørende for, at du kan opretholde en god hygiejne og dermed også et sundt og rent sovemiljø.

I denne topmadras guide vil vi gøre dig klogere på, hvilken topmadras der er den helt rette for dig. Her kan du helt på egen hånd danne dig et overblik over vores store udvalg af topmadrasser - og får du brug for hjælp, så er vores søvneksperter klar på sidelinjen, så du kan få svar på dine spørgsmål. Du er som altid velkommen til at benytte dig af vores live-chat, sende os en mail eller ringe os op - vi er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Kvalitetsmaterialer og god komfort til alle  

Overordnet set er kernen i vores topmadrasser opbygget af enten memory skum eller latex, men det betyder ikke, at der kun er to former for komfort at vælge mellem i vores udvalg. Der er nemlig forskel på, hvordan kernerne er behandlet, og det har betydning for den komfort, du vil opleve.

Vil du vide mere om, hvordan behandlingen af madraskernen har betydning for komfort og egenskaber? Så kan du gå direkte til sammenligning af topmadrasser her.

Latex

Latex er et populært valg blandt vores kunder, når det kommer til topmadrasser. Det er naturligt og udvindes af gummitræer, hvilket giver materialet en række åndbare egenskaber. Topmadrasser med latex har altid en effektiv varmeafledning, da materialet konstant trækker luft ind og på den måde ventilerer og afleder varmen.

Komfortmæssigt føles latex relativ fast - dog uden at være decideret hård. Den naturlige cellestruktur i latexmaterialet skaber en slags progressiv komfort, hvor madrassen skubber igen for belastning i stedet for at give efter. På den måde bevares sengens overflade jævn og fast, når du ligger på den - samtidig med, at den føles behagelig og komfortabel.

Memory skum

I vores sortiment af topmadrasser vil du også støde på materialet memory skum. Når det kommer til holdbarhed og kvalitet minder memory skum og latex om hinanden, men komfortmæssigt føles det helt anderledes.

Memory skum er temperaturfølsomt. Materialet optager kropsvarmen, og benytter den i kombination med kropstrykket til at forme sig. Mens latex topmadrasser skubber igen, giver memory skum topmadrasser efter. Med andre ord vil du få en fornemmelse af, at madrassen omfavner din krop, som synker ned i madrassen.

En ulempe ved memory skum kan være, at materialet kan føles varmt at ligge på. Det kan være en udfordring, at man foretrækker en blød og trykaflastende komfort, men samtidig har tendens til at få det varmt i løbet af natten. Af den årsag har vi udviklet vores Memory Breeze topmadras, der omkring den trykaflastende memory skum kerne er omgivet af et breeze betræk, som har til formål at sikre en kølig og behagelig madraskerne.

Topmadras med split

Søger du en topmadras til elevationsseng, skal du kigge efter vores topmadrasser med split. I vores sortiment finder du nemlig et udvalg af split topmadrasser, som egner sig særligt til dobbeltsenge med elevation. Split topmadrasser er samlet på midten, men splittet i både fodende og hovedende. På den måde vil det føles og se ud som en stor overflade, mens to personer stadig kan bruge elevationen individuelt. Du kan se vores udvalg af topmadrasser med split lige her.

Vores splittopmadrasser findes på samme måde som de traditionelle topmadrasser i flere forskellige varianter, så du kan finde den, der komfortmæssigt passer til dig og dine præferencer.

Mål og specialmål

Hos Sengefabrikken har vi et stort udvalg af topmadrasser i specialmål. Til dig, der mangler en topmadras til din campingvogn, daybed, bænk eller en kæmpe topmadras til samsovning med hele familien. Vi laver topmadrasser tilpasset dit specifikke formål - helt ned på centimeteren. Og kan du ikke finde det mål eller den topmadras, du søger? Så tag endelig fat i vores kundeservice, som hurtigt kan hjælpe dig med din nye topmadras i specialmål.

Betræk i nøje udvalgte materialer

Det cover/betræk der omgiver topmadraskernen har betydning for din oplevelse af topmadrassen - og dermed også for din nattesøvn. Som med alt andet har vi strenge kvalitetskrav til vores topmadrasser og det betræk, der omgiver dem.

Swipe videre og bliv klogere på de forskellige typer af betræk i vores sortiment, og hvilken betydning de har for dig og din nattesøvn.

Naturligt og behageligt TENCEL

Tencel betrækket finder du i vores Memory Tencel, Prima Latex, Prima Split og omkring vores eksklusive Brillant topmadras. Tencel betrækket går således igen på flere af vores topmadrasser - og det er der naturligvis en rigtig god grund til.

Tencel er et naturligt materiale, som er udvundet af en træmasse, der kvases og laves til fibre for bagefter at blive syet til en blød og behagelig tekstil. Tencel materialet deler mange af de gode egenskaber fra bomuld, men er exceptionel når det kommer til at transportere fugt. Det er også af den årsag, at Tencel er et oplagt tekstilmateriale at benytte i soveprodukter. Tencel materialet er desuden et ansvarligt valg - blandt andet fordi det ikke er nødvendigt at fælde træerne for at udvinde materialet.

 

Blødt bomuld

Det er kun vores allergivenlige Softflex, der er omgivet af et bomuldsbetræk. Bomuld har gode evner til at transportere fugt, og så er det et blødt materiale, der ligesom Tencel betrækket har effektive varmeafledende egenskaber, som sikrer en åndbar og kølende topmadras. Bomuldsbetrækket er tyndt med det formål at tilføre madrassen en lækker og behagelig finish - helt uden at det går udover latexkernens gode komfortmæssige egenskaber.

Cool Breeze

Cool Breeze betrækket finder du omkring vores Memory Breeze, som er særligt udviklet til at kombinere de gode trykaflastende egenskaber fra memory skum materialet med effektive varmeafledende egenskaber.

Det unikke Cool Breeze betræk er vendbart, og består på den ene side af kølende cool breeze teknologi og på den anden side af en viscose/polyester blanding. På den måde kan du helt selv bestemme, om du har brug for den kølende effekt året rundt - eller om du kun har brug for ekstra varmeafledning i de årstider, hvor soveværelsestemperaturen typisk er højere.

Oeko-Tex certificeret polyester/viscose

Betrækket med en kombination af polyester og viscose finder du om vores Deluxe Latex, som også findes som split topmadras. Betrækket her er Oeko-Tex 100 certificeret, hvilket er din garanti for, at materialet er testet for skadelige stoffer og kemikalier - og derfor er uskadelig for dit helbred.

Polyester/viscose betrækket tilfører ikke topmadrassen ekstraordinære åndbare egenskaber, men har stadig den effektive varmeafledning fra latexmaterialet i kernen. Hvis du foretrækker en fast kvalitetstopmadras til en rigtig god pris, er vores Deluxe Latex modeller således værd at tage et ekstra kig på.

Brillant

Leder du efter en førsteklasses topmadras med en fast komfort, bør du vælge vores Brillant med en 50 mm. latexkerne behandlet med naturlige grafitpartikler, der hjælper til at nå og fastholde en optimal kropstemperatur.

Softflex

Er du i stedet på udkig efter en kølende og naturlig topmadras med en komfort, der hverken føles for blød eller for fast, bør du vælge vores Softflex topmadras, der med vulkaniseret latex sørger for suveræn elasticitet og fleksibilitet.

Prima Latex

Prima Latex er populær blandt Sengefabrikkens kunder - og med rigtig god grund. Den passer perfekt til dig, der foretrækker en relativ fast topmadras i naturlige, åndbare og allergivenlige materialer - og hvor prisen ikke er løbet løbsk.

Memory Breeze

Søger du i stedet en trykaflastende topmadras med en blød komfort, men har du på samme tid brug for en mere kølende overflade? Så er vores Memory Breeze topmadras den helt rette topmadras for dig.

Memory Tencel

Memory Tencel er vores blødeste topmadras. Til dig der ønsker at synke ned i en ekstra blød, behagelig og trykaflastende topmadras, som er omgivet af et naturligt og behageligt Tencel betræk.

Latex Deluxe

Foretrækker du en fast komfort og en kvalitetstopmadras til en god pris? Så bør du tage et kig på vores Latex Deluxe. Her får du en 50 mm. kerne af perforeret dunlop latex og dermed en fleksibel, fast og åndbar topmadras.

Topmadrasser til faste lave priser

Vores topmadrasser er altid til fast lav pris. Hos os betaler du ikke for et bestemt brand - i stedet får du værdi for pengene og kvalitetstopmadrasser, der ikke koster en formue. En topmadras kan være det sidste led, du mangler i jagten på en god nattesøvn. Vi anbefaler altid, at du udskifter din topmadras hvert 5. år. En ny topmadras i god kvalitet og med den rette komfort kan give din gamle seng en helt ny chance for at give dig en dyb, rolig og sund nattesøvn.

Valget af topmadras er individuelt - det afhænger af dine personlige præferencer og ønsker. Nogle foretrækker således en blød komfort, mens andre ligger bedst på en madras med en mere fast komfort. Du ved helt sikkert selv, hvilken komfort du har bedst erfaring med - men har du brug for ekstra vejledning, eller vil du gerne vende en af vores topmadrasser med en ekspert? Vores professionelle syvsovere sidder som altid klar til at hjælpe dig.

Kundeservice

Ring på 89 87 82 59

Vi har åbent alle ugens dage fra 08:00-22:00.

 

Eller udfyld skemaet nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Telefon er ugyldig
Tak, vi kontakter dig hurtigst mulig

INDKØBSKURV (0)

Du har ingen produkter i indkøbskurven