Chat with us, powered by LiveChat Senge - Køb din nye seng hos Sengefabrikken.dk - Fri Fragt! Senge - Køb din nye seng hos Sengefabrikken.dk - Fri Fragt!

Senge

Senge


FSC Certificeret

Alle vores senge er produceret med tanke på naturen og vores omgivelser. Derfor bruger vi udelukkende FSC certificeret fyrretræ. FSC certifikatet støtter bæredygtig træproduktion, da certifikatet er din (og vores) sikkerhed for at der aldrig fældes mere træ end skoven naturligt kan nå at reproducere.

Oeko Tex

Vi bruger udelukkende Oeko Tex certificerede tekstiler i vores produktion. Dette er din sikkerhed for at tekstilerne er testet for op imod 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Dansk LINAK Motor

Vi er ikke specialister i elektronik - derfor har vi allieret os med danske LINAK, der forsyner os med elevationsbunde og motorer til alle elevationssenge. LINAK er din sikkerhed for et produkt, der holder. Alle motorer sælges med 5 års fuld garanti.

Danskproduceret

Alle vores senge produceres på vores danske fabrik med fokus på det gode danske håndværk. Derfor kan du altid være sikker på, at modtage en seng i topkvalitet, hvor der er tænkt over de små detaljer, der gør den store forskel i sidste ende. Du får altid minimum 15 års fabriksgaranti ved bestilling hos Sengefabrikken.dk.

FSC certificeret

Alle senge er certificeret med FSC mærket for bæredygtig træproduktion.

Oeko Tex

Alle vores tekstiler er certificeret med Oeko Tex mærket.

Dansk LINAK Motor

Alle vores elevationssenge er med kraftfuld dansk LINAK motor.

Danskproduceret

Alle vores senge er danskproducerede og lever op til de højeste standarder.FSC certificeret

Alle senge er certificeret med FSC mærket for bæredygtig træproduktion.

Oeko Tex

Alle vores tekstiler er certificeret med Oeko Tex mærket.

Dansk LINAK Motor

Alle vores elevationssenge er med kraftfuld dansk LINAK motor.

Danskproduceret

Alle vores senge er danskproducerede og lever op til de højeste standarder.


Stort udvalg af danskproducerede kvalitets senge

Hos Sengefabrikken finder du et stort udvalg af danskproducerede kvalitetssenge i mange forskellige størrelser, prisklasser og kvalitetsniveauer. Vi forhandler bl.a. et stort udvalg af kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser og sengerammer, hvorfor vi med sikkerhed også har en seng, der falder i din smag.


Fælles for alle vores senge er den høje kvalitet, hvor du til trods for de lave priser ikke går på kompromis med din nattesøvn. Stort set alle vores senge er som sagt danskproducerede, hvilket sætter en tyk streg under kvaliteten. Herudover er vores senge udarbejdet i massive og holdbare materialer, der ikke ’bare’ har til hensigt at sikre dig en skøn nattesøvn, men også bidrager positivt til levetiden. At kvaliteten er i top understreges af vores 5 stjerner på TrustPilot samt vores mere end 2.000 anmeldelser her på hjemmesiden.

Kan man godt købe seng online?

Sengefabrikken har altid været 100 % online; vi har aldrig haft fysiske butikker eller showrooms. Derfor mener vi naturligvis sagtens at man kan købe sin nye seng på internettet, selvom det ikke er muligt at se sengen inden bestilling. Vi anbefaler senge ud fra faktuelle forhold såsom vægt og præferencer, hvor vi stort set altid rammer den rigtige type madras og fasthed. Hvis uheldet er ude – og du får bestilt den forkerte madrasfasthed – så har du naturligvis mulighed for at ombytte fastheden.

Der er selvsagt stor forskel på, at prøve en seng i 4-5 minutter kontra at sove i den 6-9 timer hver eneste nat. Derfor mener vi at vores fremgangsmåde er bedre og mere holdbar end at tage ned i en butik og prøveligge 4-5 forskellige senge. Som sagt har du hos os mulighed for at bestille en seng, få den leveret på din adresse og prøveligge den i helt op til 30 dage – og stadig have mulighed for at justere fastheden, så den passer perfekt til dig og din krop.

Et andet vigtigt forhold er naturligvis designet på sengen. En seng er ikke ’bare’ en seng, men i langt højere grad et møbel, der naturligvis skal være pæn og moderne at se på. Derfor leverer vi alle vores senge i gennemsigtig emballage, således du har mulighed for at besigtige farve m.m., inden du reelt tager sengen i brug.

Bag om vores sortiment af senge

Vi forhandler som sagt et stort udvalg af danskproducerede senge, hvor kvalitet, komfort og design går op i en højere enhed. Vi er ikke nødvendigvis markedets billigste forhandler, men vi er til gengæld den forhandler, der giver dig mest value for money. Vi kunne sagtens være de billigste ved at udvide vores sortiment med en række billigere alternativer, men for os er det vigtigere at finde en gylden balancegang, hvad angår både pris og kvalitet, da vi ikke er interesserede i at du skal ud og købe ny seng igen om 5 eller 8 år.

Et andet nøgleord for vores måde at drive forretning på er gennemsigtighed. Vi ønsker, at du stoler på os, til trods for at du ikke kan komme ud og møde os fysisk. Derfor leverer vi blandt andet alle vores senge som komplette løsninger, hvor ben m.m. altid er inkluderet i prisen. Herudover leverer vi gratis til hele Danmark.

 

Kontinentalsenge

En kontinentalseng er en moderne sengetype opbygget af tre individuelle madrasser. En kontinentalseng kaldes i fagsprog for en ”sandwich”, da du har den klassiske opbygning med boxmadras i bunden og topmadras øverst, dog med et twist i form af springmadrassen som sengens midterste madras.

  • Boxmadras/Kontinentalbund.
  • Springmadras.
  • Topmadras.

    Kombinationen af tre madrasser i stedet for to medfører både nogle komfort- og støttemæssige fordele, ligesom det også giver sengen et mere moderne og eksklusivt look. Støtten vil således føles dybere, hvilket særligt kommer din primære trykpunkter til gode. Holdbarhedsmæssigt er det naturligvis også et plus at du slider på tre madrasser i stedet for to, hvilket resulterer i en længere levetid på sengen.

    Hvis du vil vide mere om kontinentalsenge, så kan du med fordel læse vores KONTINENTALSENGE GUIDE.

 

Boxmadrasser

En boxmadras er den helt traditionelle sengetype, som alle kender og kan forholde sig til. Her får du en enormt solid og holdbar løsning, der samtidig er nydelig at se på.

En boxmadras er opbygget i en massiv træramme med et eller flere indbyggede komfortlag (typisk i form af fjedre). Ved levering skal du blot montere ben under bunden – samt ligge topmadrassen ovenpå – hvorefter sengen er klar til brug. Det er altså den med afstand mest simple løsning, hvilket altså ikke er noget minus i denne sammenhæng.

Hos Sengefabrikken forhandler vi mange forskellige boxmadrasser. Fælles for alle modellerne er, at de er dobbeltfjedrede, hvilket vil sige at vores boxmadrasser altid vil indeholde to individuelle fjedrelag. Inde i trærammen vil det nederste fjedrelag typisk bestå af bonell fjedre, imens det øverste fjedrelag vil være med enten pocket eller multipocket fjedre. På denne måde får man en god kombination af det solide og hårdføre (bonell fjedre) samt det mere komfortable og støttende (pocket fjedre).

Hvis du vil læse mere om boxmadrasser og ikke mindst vores udvalg af boxmadrasser, så kan du med fordel kigge nærmere på vores store BOXMADRAS GUIDE.

 

Elevationssenge

Elevationssenge giver dig den samme støtte og komfort som enhver anden sengetype, men er tilsat ekstra funktionalitet i form af blandt andet hæve-/sænkefunktionen. Dette betyder, at du kan justere sengens position alt efter om du skal sove, se TV eller læse en bog. Herudover er det også praktisk at du kan løfte fodenden, hvis du fx har smerter eller lignende, der gør det nødvendigt at sove med foden i en hævet position.

Der er altså mange praktiske grunde til at vælge en elevationsseng fremfor de andre sengetype. De ekstra praktiske funktioner i form af motor m.m. betyder dog også at elevationssenge typisk er dyrere end de andre typer.

Hos Sengefabrikken er vi ikke eksperter indenfor det teknologiske aspekt – derfor har vi allieret os med danske samarbejdspartnere, herunder LINAK, der sørger for, at de eldrevne funktioner fungerer til UG. LINAK er kendt for deres kvalitet verden over, hvilket kommer dig til gode i form af en støjsvag, hurtig og effektiv elevering. Alle vores elevationssenge er med LINAK motor, der udover hæve-/sænkefunktionerne også bidrager med LED lys under bunden af sengene samt mulighed for at koble din Smartphone til motoren og bruge denne som fjernbetjening.

Hvis du vil blive klogere på, hvilken elevationsseng du skal vælge, så kan du finde råd, vejledning og meget mere i vores ELEVATIONSSENGE GUIDE.

Hvad kigger du efter?

INDKØBSKURV