Chat with us, powered by LiveChat Madrasser efter mål - faste lave priser på skræddersyede madrasser Madrasser efter mål - faste lave priser på skræddersyede madrasser– Sengefabrikken

Bestil specialmål hos Sengefabrikken.dk

Leder du efter en madras eller topmadras i specialmål? Så er du havnet det rette sted. Hos Sengefabrikken kan vi således skræddersy en lang række af vores produkter helt ned på centimetermål. Hvis du har brug for en madras eller topmadras i specialmål, så kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig.

se alle
springmadrasser

se alle
latexmadrasser

se alle
skummadrasser

se alle
boxmadrasser

se alle
topmadrasser

Udover madrasser og topmadrasser så specialproducerer vi også sengetøj i form af lagner og rullemadrasser efter mål. Vi har allieret os med danske producenter, der lever op til vores krav, hvad angår kvalitet og ansvarlighed. Alle vores lagner er således udarbejdet i 100 % bomuldspercale, imens vores rullemadrasser i specialmål fås med både bomuld og kapok.

se alle
lagner

se alle
rullemadrasser

Har du brug for en skræddersyet madras til campingvognen, en hjemmelavet seng eller noget helt tredje? Så er du havnet det rette sted. Hos Sengefabrikken producerer vi således mange af vores madrasser og topmadrasser i specialmål – ofte helt ned på centimeteren, så du kan være 110 % sikker på, at madrassen passer til lige netop dit formål.

At købe en madras i specialmål betyder ofte, at du må gå på kompromis, da der for det første er få forhandlere af specialmål, ligesom udvalget af madrasser og topmadrasser som regel er ret begrænset i forhold til antallet af forskellige modeller. Sådan forholder det sig ikke hos os; i vores store udvalg af specialmål kan du således vælge imellem mange forskellige madrastyper og tykkelser.

Madrasser efter mål

Vi forhandler alt lige fra skum- og latexmadrasser til spring- og boxmadrasser i specialmål. Vores skum- og latexmadrasser produceres helt ned på centimetermål, imens vores spring- og boxmadrasser findes i udvalgte specialmål såsom 80x190 cm., 85x200 cm. og 140x190 cm.

Hvilken madras du skal vælge afhænger i høj grad af formålet med madrassen samt dine præferencer; det smarte og praktiske ved vores skummadrasser og latexmadrasser er, at det ikke er nødvendigt med en topmadras ovenpå. Her får du altså hele løsningen samlet i én madras, hvilket selvsagt gør det billigere at bestille disse typer i specialmål.

Topmadrasser efter mål 

Når det kommer til topmadrasser i specialmål, så forhandler vi stort set hele vores sortiment – oven i købet helt ned på centimetermål. Hvad angår topmadrasser efter mål, så er det mere eller mindre kun din fantasi, der sætter grænser.

Vores topmadrasser i specialmål findes med både latex og memory skum; på denne måde kan du frit vælge den type topmadras, der harmonerer bedst med dig og dine præferencer. Om du skal vælge en topmadras med latex eller memory skum afhænger således i høj grad af personlige præferencer. En latex topmadras er forholdsvis fast, da latex yder en progressiv komfort og ”skubber igen” i stedet for at give efter. Her arter memory skum sig anderledes, da denne type skum optager din kropsvarme og dit kropstryk, hvorefter det former sig efter dig og din krop.

Alle vores madrasser og topmadrasser leveres i øvrigt med aftageligt cover, der gør det nemt at rengøre og vedligeholde produktet.

Hvad kigger du efter?

INDKØBSKURV